Home
برگ نخست
Gallery
گالري سایت
Forums
انجمن گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
استقلال بلو و ایران ساکر :: مشاهده موضوع - کلوپ هواداران آث میلان
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست استقلال بلو و ایران ساکر » لیگ ها و تیم های ملی جهان » ایتالیا

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
کلوپ هواداران آث میلان رفتن به صفحه : قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  بعدی
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
arash
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: 12 آبان 1385

تشکر شده 42 بار در 41 پست

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: سه‌شنبه 9 مهر 1387 - 23:15    عنوان:  میلان باید در جهان شماره یک باشد پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

رئیس باشگاه میلان گفت می خواهد این تیم دوباره به صدر فوتبال جهان بازگردد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گل، سیلویو برلوسکونی گفت: از زمانی که من در میلان بوده ام، موضوعات یکسانی از جمله رفتن به میدان برای کسب پیروزی و شماره یک بودن در میان بوده است. کاری که ما تا به امروز موفق به انجام آن بوده ایم.

وی در خصوص اینکه از آنچلوتی خواسته در دربی میلان با سه مهاجم بازی کند، افزود: آنچلوتی به کار خود وارد است. او فقط یک بار در طول بازی با من تماس گرفت تا در این خصوص خیالش راحت شود و من نظرم را به او گفتم.

برلوسکونی در پایان گفت: از بابت پیروزی مقابل اینتر بسیار خوشحالم با این حال فکر نمی کردم اینتر در این دیدار این همه تماشاگر داشته باشد و حتی به نظر رسید تعداد آنها بیش از هواداران میلان باشد. بازیکنان ما همگی در این دیدار بازی خوبی را از خود به نمایش گذاشتند و شایسته کسب این پیروزی بودند.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر نام شناسایی در AIM شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
majed
عضو طلایی سایت
عضو طلایی سایت

عضو شده در: 11 مرداد 1387

تشکر شده 65 بار در 58 پست

پست تاریخ: پنج‌شنبه 11 مهر 1387 - 18:28    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

بازی تیم میلان با زوريخ ساعت 22.15 دقیقه و از کانال
Polsat Sport قابل مشاهده می باشد

زوريخ....اث ميلان

ساعت 22.15

Al Jazeera Sport +2
Polsat Sport
Odeon Sat
هاتبرد 11200/27500/V
SF 2

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
majed
عضو طلایی سایت
عضو طلایی سایت

پست تاریخ: جمعه 12 مهر 1387 - 00:04    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

تیم فوتبال اث میلان با یک بازی زیبا از صد حریف خود به راحتی گذشت
تیم میلان با ترکیب::
دیدا-بنورا-مالدینی-امروسینی-سیدورف-فلامینی-شفچنکو-زانبوروتا-انتونینی-رونالدینهو-امرسون
در ادامه ی بازی امروسینی بجایش کاکا و سیدورف بجایش گتوزو به میدان رفتن
با پاس زیبای رونالدینهو و ضربه ی تمام کننده ی شفچنکو میلان بازی رو یک بر صفر برد دست زدن دست زدن

بازگشت به بالای صفحه

majed
عضو طلایی سایت
عضو طلایی سایت

پست تاریخ: جمعه 12 مهر 1387 - 00:42    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

کاکا در پاسخ به اظهارات خوزه مورینیو مبنی بر اینکه اینتر شایسته پیروزی در شهرآورد میلان بود، سخنان سرمربی اینتر را خنده آور خواند.

تیم فوتبال میلان در چارچوب هفته پنجم رقابت های سری آ با نتیجه یک بر صفر مقابل اینتر به برتری رسید. این در حالی است که سرمربی پرتغالی اینتر در نشست خبری پس از بازی گفت تیم او مستحق پیروزی در این دیدار بوده است.

کاکا در این باره به استهزا گفت: به نظر من میلان در تمام طول بازی، تیم برتر میدان بود و سعی کرد تا یک فوتبال تهاجمی را به نمایش بگذارد. در حال حاضر روزهای ناکامی را پشت سر گذاشته ایم و در کنار یکدیگر به پیروزی های ارزشمندی دست پیدا می کنیم.

وی در ادامه تصریح کرد: مورینیو با حرف هایش مرا به خنده می اندازد. مثل زمانی که او گفت من در صحنه ای که دژان استانکوویچ با دست به صورتم زد، وانمود کردم که دچار آسیب دیدگی شدم دوست داشتن

بازگشت به بالای صفحه

majed
عضو طلایی سایت
عضو طلایی سایت

پست تاریخ: جمعه 19 مهر 1387 - 04:10    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

مالديني: مارادونا و رونالدو بهترين مهاجمان دنيا

پائولو مالديني اسطوره تيم فوتبال آث ميلان ايتاليا تصديق كرد، ديه گو مارادونا و رونالدو بهترين مهاجماني هستند كه تاكنون مقابل آنها بازي كرده است.

به گزارش شبكه تلويزيوني اسكاي اسپورت ايتاليا، وي گفت، شكست اين دو مهاجم افسانه‌اي سخت‌ترين كار ممكن است.

مالديني مرد يك باشگاهه‌اي كه تمام عمر فوتبال خود را در ميلان سپري كرده است، در اين مدت شاهد تجربه‌هاي گوناگوني بوده و از زمان شروع فوتبال خود از سال ‪ ۱۹۸۵‬تاكنون در مقابل حريفان سختي بازي كرده است.

بازيكن سابق تيم ملي فوتبال ايتاليا اظهار داشت: بهترين بازيكني كه تاكنون مقابل او بازي كرده ام، مارادونا است. او مهاجمي است كه سخت‌ترين شرايط را براي من در زمين به وجود آورد. اما رونالدو هم در دو سال اول حضورش در اينترميلان يك پديده بود.

وي در مورد بهترين دربي كه در آن بازي كرده است نيز افزود: دربي جام قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا در سال ‪ ،۲۰۰۳‬شايد حساس‌ترين مسابقه من بود به طوريكه به نظر مي‌رسيد چند روز است در حال بازي كردن هستيم.

مالديني با اشاره به اينكه اندري شوچنكو بعد از دوره‌اي ناموفق در چلسي، در حال بازگشت به آمادگي مطلوب خود است، خاطر نشان كرد: او از لحظه‌اي كه سن سيرو را ترك كرد هميشه مي‌خواست برگردد. شوچنكو گل‌هاي زيادي زده و يكي از بهترين بازيكناني است كه ميلان تاكنون خريده است.

بازگشت به بالای صفحه

majed
عضو طلایی سایت
عضو طلایی سایت

پست تاریخ: سه‌شنبه 30 مهر 1387 - 02:37    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

هفته هفتم رقابت های لیگ سری آ ایتالیا دیشب برگزار شد و در حساسترین بازی ، تیم میلان موفق شد با سه گل سامپدوریا را شکست داده و به فاصله سه امتیازی تیم اینتر ، صدرنشین این رقابت ها برسد.

در این بازی رونالدینیو دو بار و اینزاگی یک بار برای میلان گلزنی کردند.

بازگشت به بالای صفحه

majed
عضو طلایی سایت
عضو طلایی سایت

پست تاریخ: سه‌شنبه 30 مهر 1387 - 02:41    عنوان: icon_shocked بکام میلانی می شود پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

دیوید بکهام در ماه ژانویه به تیم فوتبال میلان می رود تا به همراه تیم اول این شهر تمرین کند و در صورت تایید مسئولان باشگاه به طور دائمی به روسونری بپیوندد.
به گزارش خبرگزاری مهر، ملی پوش انگلیسی تیم فوتبال لس آنجلس گالکسی پیش تر مورد توجه تیم میلان واقع شده بود اما انتقال او به باشگاه ایتالیایی محقق نشد.

منابع نزدیک به این بازیکن به "ورلد ساکردیلی" گفتند که بکهام در ماه ژانویه در میلان حضور پیدا می کند تا در تمرینات آمادگی این تیم شرکت کند و در آوریل 2009 به این تیم بپیوندد.

بکهام در ژانویه سال گذشته در تمرینات آماده سازی آرسنال حضور پیدا کرد و اکنون در نظر دارد در سال جدید در تمرینات میلان حاضر شود.

آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان با تایید این خبر گفت: اگر بکهام در اروپا مانده بود بی تردید او را به خدمت می گرفتیم با این حال امیدواریم با حضور در میلان، این اتفاق پس از دو سال میسر شود.

بند انگشتی, برای دیدن عکس به صورت کامل بر روی آن کلیک نمایید

عشق است میلان

بازگشت به بالای صفحه

majed
عضو طلایی سایت
عضو طلایی سایت

پست تاریخ: سه‌شنبه 30 مهر 1387 - 02:44    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

كاكا فوق ستاره برزيلي باشگاه ميلان اظهارداشت به بازي براي تيم‌هاي چلسي و رئال مادريد فكر مي‌كند اما هرگز از ميلان جدا نمي‌شود.

كاكا بعد از خاتمه ديدارهاي تيم ملي برزيل به ميلان بازگشته و خود را براي ديدار روز يكشنبه برابر سمپدوريا آماده مي‌كند.

وي در گفت و گو با روزنامه كوريره دلا اسپورت چاپ ايتاليا اظهارداشت گاهي فكر مي‌كند كه اگر الان بازيكن چلسي يا رئال مادريد بود، اوضاع چگونه بود و در ادامه تاكيد كرد هرگز ميلان را ترك نخواهد كرد حتي مهم نيست كه چقدر درآمد داشته باشد.

كاكا افزود:-تعصب، تفريح و لذت مهم تر از پول است و همه مي‌دانند كه من چقدر به ميلان وابسته ام. روزي كه از ميلان بروم، وقتي است كه ديگر چنين هدف‌هايي در كار نباشد اما تا وقتي كه من و باشگاه خواست مشتركي داريم، هيچ پولي نمي‌تواند مرا وسوسه كند.>
مهاجم تيم ملي فوتبال برزيل تصريح كرد:-رئال مادريد يكي از مهمترين باشگاه‌هاي جهان است همان طور كه چلسي است اما من به ميلان اعتقاد دارم و ليگ فوتبال ايتاليا را دوست دارم.>

كاكا ادامه داد:-گاهي فكر مي‌كنم چه مي‌شد اگر الان در چلسي يا رئال مادريد بودم اما به محض اينكه يادم مي‌آيد من با ميلان قهرمان جام باشگاههاي اروپا و جام باشگاههاي جهان شدم، اين افكار محو مي‌شود.> در تابستان امسال هر دو تيم مذكور به شدت خواهان كاكا بودند ولي او عليرغم اينكه مي‌دانست جام قهرمانان را از دست خواهد داد، ماندن در ميلان را ترجيح داد.

بازگشت به بالای صفحه

majed
عضو طلایی سایت
عضو طلایی سایت

پست تاریخ: جمعه 3 آبان 1387 - 03:25    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

پنجشنبه شب بازی میلان در جام یو فا برگزار شد که میلان این بازی رو با حساب 3-1 با پیروزی پشت سر گذاشت
گالهای این بازی
سانت کاکا و اشتباه مدافع دروازی خود را گشود
گل دوم کار خوب کاکا با پاس زیبا به گتوزو گل دوم رقم خورد
گل سوم توسط اینزاکی زده شد
و در دقیقه ی 80 از روی یک ضربه ی پنالتی دروازه ی میلان باز شد

رونالدینهو و پاتو در دقیقه ی 70 راهی زمین شدند به جای اینزاکی و شفچنکو
در دقیقه ی 79 هم کاکا از زمین بازی خارج و یانکلوسکی به میدان امد
این بازی از کانال پولست اسپرت پخش شد

بازگشت به بالای صفحه

majed
عضو طلایی سایت
عضو طلایی سایت

پست تاریخ: شنبه 4 آبان 1387 - 05:36    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

ديويد بكام روز جمعه تاييد كرد كه وي در حال انجام مذاكراتي براي انتقال موقت به آث ميلان ايتاليا به عنوان يك بازيكن قرضي است .

وي همچنين به پايگاه اينترنتي خود گفت كه در آغاز فصل ‪ ۲۰۰۹‬ليگ فوتبال اصلي آمريكا به تيم خود لس آنجلس گالكسي باز خواهد گشت .

در يك بيانيه كوتاه روي اين پايگاه اينترنتي گفته شده است : هرچند فعلا هيچ قابل تاييد نيست ولي ما مي‌توانيم تاييد كنيم مذاكراتي با ميلان در ارتباط با قرض داده شدن كوتاه مدت بكام در آغاز فصل آينده جريان دارد.

ميلان روز پنجشنبه اعلام كرد كه اين مذاكرات در مرحله پيشرفته اي قرار دارد .

بكام ‪ ۳۳‬ساله مشتاق در تعطيلات ليگ فوتبال آمريكا در اروپا تا آمادگي خود را حفظ كرده و براي بازي در تيم ملي انگليس در دسترس فابيو كاپلو سرمربي اين تيم باشد .

بازگشت به بالای صفحه

majed
عضو طلایی سایت
عضو طلایی سایت

پست تاریخ: یکشنبه 5 آبان 1387 - 04:46    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

کارلو انچلوتي سرمربي تيم ا ث ميلان ايتاليا گفت انتقال قرضي ديويد بکام از باشگاه لس انجلس گالکسي به سود اين تيم است.

وي گفت انتقال بکام به ميلان نه تنها مشکل زا نخواهد بود بلکه کمک کننده است. انچلوتي در حالي اين اظهارات را گفت که مذاکرات

براي انتقال قرضي اين بازيکن سي و سه ساله به اث ميلان براي يک دوره سه ماهه که از ژانويه اغاز خواهد شد ادامه دارد.

انچلوتي گفت بکام بازيکن بزرگي است و مي تواند همواره کمک کننده باشد . وي مي تواند در هر پستي بازي کند و به راحتي در

پستهاي پيستون و هافبک وسط بازي مي کند.

رويترز گزارش داد بکام نخستين بار ديروز در سايت رسمي خود مذاکرات براي انتقال موقت به ا ث ميلان را تاييد کرد

بازگشت به بالای صفحه

majed
عضو طلایی سایت
عضو طلایی سایت

پست تاریخ: سه‌شنبه 7 آبان 1387 - 05:55    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

پزشك تيم فوتبال آث ميلان روز دوشنبه اعلام كرد : رونالدينيو و ماتيو فلاميني دو بازيكن اين تيم ديدار خانگي چهارشنبه شب را در برابر سيه نا در ورزشگاه سن سيرو از دست داده‌اند .

به گزارش خبرگزاري فرانسه از رم ، ماسيمو مانارا پزشك ميلان گفت : هردو بازيكن در ديدار يكشنبه با آتالانتا آسيب ديده از زمين خارج شدند و به چند روز استراحت نياز دارند .

وي اظهار داشت : ( رونالدينيو ) دچار پيچ خوردگي زانو شده است . وي امروز ( دوشنبه ) آزمايشهايي انجام داد و قرار است تحت آزمايش اشعه ايكس نيز قرار گيرد . به عقيده من ، وي به چند روز استراحت نياز دارد .

پزشك ميلان افزود : فلاميني نيز امروز از ناحيه ران پا مشكل داشت .

ما بايد دو يا سه روز وي را هنگام استراحت زير نظر داشته باشيم .

از سوي ديگر ، فيليپ سندروس و كاخا كالادزه مدافعان مياني ميلان در آستانه بازگشت به زمين پس از مصدوميت هستند ولي اين دو ممكن است تا يكشنبه آينده براي بازگشت صبر كنند.

بازگشت به بالای صفحه

majed
عضو طلایی سایت
عضو طلایی سایت

پست تاریخ: پنج‌شنبه 9 آبان 1387 - 05:33    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

آث ميلان در سن سيرو با حساب دو بريك از سد سيه نا گذشت . اينزاگي در دقيقه ‪۳۱‬و كا كا در دقيقه ‪ ۶۵‬براي ميلان و وركاسولا در دقيقه ‪ ۵۴‬براي تيم ميهمان گلزني كردند

بازگشت به بالای صفحه

red33
عضو خوب سایت
عضو خوب سایت

عضو شده در: 8 تیر 1387

تشکر شده 9 بار در 9 پست

پست تاریخ: پنج‌شنبه 9 آبان 1387 - 18:59    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

عشق است میلان و همه طرفداراش

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر نام شناسایی در AIM شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger شماره شناسایی در ICQ
shiraz
عضو رسمی سایت
عضو رسمی سایت

عضو شده در: 21 بهمن 1385

تشکر شده 103 بار در 78 پست

پست تاریخ: جمعه 10 آبان 1387 - 14:03    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

كاپيتان سابق تيم ملي انگليس با عقد قراردادي 3 ماهه و به صورت قرضي به آ.ث ميلان ايتاليا ملحق شد.

ديويد بكهام بازيكن حال حاضر لوس آنجلي گالكسي ايالات متحده امريكا با قراردادي 3 ماهه به تيم ميلان ايتاليا قرض داده شد. بكهام مي تواند از 7 ژانويه ، ابتداي نيم فصل دوم كالچو ايتاليا در تمرينات و بازي هاي رسمي اين تيم ايتاليايي حضور داشته باشد. وي هدف از اين انتقال را بازگشت به شرايط آرماني خود عنوان كرده و مي گويد: سطح بازي هاي ليگ حرفه اي امريكا پايين تر از اروپا است و من به خاطر بازي در امريكا از هم تيم هاي خود عقب افتاده ام.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
اي انسان هر جا که باشي و از هر جا که بيائي زيرا ميدانم خواهي آمد .
من کوروشم که براي پارسيها اين دولت وسيع را بنا کرده ام ، بدين مشتي
خاک که تن مرا پوشانده رشک مبر.
کوروش کبير

بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
رفتن به صفحه : قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  بعدی
صفحه 5 از 7

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید