3 امتیاز برای برد خوبه ولی 1 امتیاز برای مساوی بده باید به تعداد گلی که تو بازی زده می شه به تیما امتیاز بده مثلا یع فرقی باید بین 0-0 با 3-3 داشته باشه
نه بچه ها
پیش بینی کامل 3 امتیاز
اختلاف درست 2 امتیاز
با درست بودن گل هر طرف 1امتیاز
غلط 0 امتیاز
خوب اینا برای پیش بینی بازیها هر هفته است. بعد کی میخواد مدیریت جدول را به عهده بگیره و آپ دیت کنه؟ مبدع تاپیک که هر 4 یا 5 هفته میره و پیداش نمیشه؟
تازه پوریای عزیز برای هی چیزی که یک تاپیک درست نمی کنن. تو همان تاپیک پیش بینی میشه یک هفته گذاشت برای نظر خواهی و ادامه داد البته این نظر منه تا نظر شما و دوستان دیگه چی باشه؟
نحوه امتیاز دهی بد نیست فقط آرش آبی گفته بودن 1 امتیاز برای مساوی بده ولی تفاضل گل هم هست گه میتونه این یه مورد رو هم بپوشونه ولی اگه تفاضل نبود منم قبول دارم 1 امتیاز برای مساوی مناسب نیست
اگر از دوستان كسي داوطلب اداره بخش پيش بيني بشود ما حاضريم اين بخش را فعال كنيم. و در دور برگشت بتوانيم مسابقه پيش بيني با امتياز را راه انداز ي كنيم
پورياي عزيز كه سابقه اين كار را دارند ارجح مي باشند. _________________ براي بزرگ شدن بايد افكار بزرگ، همت والا و برنامه ريزي درست داشت.
رفتار و گفتار ما با ديگران رمز رفتار و گفتار ديگران با ماست.
من حاضرم ادامخ بدم ولی با روش خودم _________________ کوروش تو نخواب که ملتت در خواب است آرامگاهت غرقه به زیر آب است اینبار نه بیگانه که دشمن ز خود است صد ننگ به ما که روح تو بیتاب است
ما که خبر نداریم از روش حضرتعالی ولی بهر حال بفرمایین آزمایشی تا نیمه فصل شروع کنید در بین راه اگر لازم شد و قبل از نیم فصل دوم به توافق می رسیم. بسم الله دادا _________________ براي بزرگ شدن بايد افكار بزرگ، همت والا و برنامه ريزي درست داشت.
رفتار و گفتار ما با ديگران رمز رفتار و گفتار ديگران با ماست.
خوب پوریا که اوکی داد... امیدوارم زودتر شروع کنید! _________________ ما عاشق فهم و ادب و معرفتیم
ما خاک قدوم هرچه زیبا صفتیم
از زشتی کردار دگر خسته شدیم
محتاج دو پیمانه می معرفتیم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید