زندگی مثل یه دیکته است. مینویسم و پاک میکنیم غافل از روزی که میگن برگه ها بالا... _________________ www.ssaammiii.blogfa.com sar bezanid nazar dahid plz
آينده جوانان را از روي خواسته ها ، و گفتار ساده اشان ، مي توان پي برد ، نپنداريم که ميزان دارايي و يا امکانات آنها ، دليلي بر پيروزي و شکست آنهاست ، تنها مهم خواسته و آرزوي آنهاست _________________ www.ssaammiii.blogfa.com sar bezanid nazar dahid plz
زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید ٬ ورنه بر سنگ مزارش آب پاشیدن چه سود ؟ زنده را تا زنده است قدرش بدان ٬ ورنه بر روی مزارش کوزه گل چیدن چه سود ؟ _________________ www.ssaammiii.blogfa.com sar bezanid nazar dahid plz
بهترین پیروزی ، پیروزی بر نفس است ، ما با عوض کردن خود می توانیم تمام زندگی و گرایش های اطرافیان خود را به سادگی عوض کنیم _________________ www.ssaammiii.blogfa.com sar bezanid nazar dahid plz
من چیستم؟
لبخند پر ملامت پاییزی غروب در جستجوی شب
که یک شبنم فتاده به چنگ شب حیات ، گمنام و بی نشان
در آرزوی سر زدن آفتاب مرگ _________________ www.ssaammiii.blogfa.com sar bezanid nazar dahid plz
l+l+l+l+l+l+l+l0l+l
این قبرها رو می بینی؟ یه دونه اش خالیه. اونو من گرفتم تا برات بمیرم. _________________ www.ssaammiii.blogfa.com sar bezanid nazar dahid plz
تازه فهميدم تو دنيا هيچ قلبي واسه من نمي تپه. حتي قلب خودم... چون اونم واسه تو مي تپه! _________________ www.ssaammiii.blogfa.com sar bezanid nazar dahid plz
بینمون اگه راه آهن باشه...
#######
یا یه عالمه کوه باشه...
ΔΔΔΔΔΔΔ
یا یه دنیا راه باشه...
ΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ
نمی تونه بین ما فاصله بندازه، چون تو توی قلبمی. _________________ www.ssaammiii.blogfa.com sar bezanid nazar dahid plz
_.:ΞΞΞ:. , , .:ΞΞΞ:.
.":ΞΞΞΞ:.¤.:ΞΞΞΞ:"
_._:ΞΞΞΞ¥ΞΞΞΞ:
_._":ΞΞ:-'!'-:ΞΞ:"
این پروانه از راه دور میاد و می خواد بهت بگه: خیلی گلی! _________________ www.ssaammiii.blogfa.com sar bezanid nazar dahid plz
زیرسیگاری با اینکه می دونه سیگار همیشه دلشو می سوزونه، ولی باز هم اونو تو دلش جا میده.
زیرسیگاریتم رفیق! _________________ www.ssaammiii.blogfa.com sar bezanid nazar dahid plz
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : قبلی1, 2, 3 ... 40, 41, 42, 43بعدی
صفحه 41 از 43
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید