Home
برگ نخست
Gallery
گالري سایت
Forums
انجمن گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
استقلال بلو و ایران ساکر :: مشاهده موضوع - Uefa Champions League 2010
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست استقلال بلو و ایران ساکر » پرسپولیس

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
Uefa Champions League 2010
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
redboy
عضو رسمی سایت
عضو رسمی سایت

عضو شده در: 18 مرداد 1386

تشکر شده 9 بار در 9 پست

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: پنج‌شنبه 5 شهریور 1388 - 23:06    عنوان: icon_great Uefa Champions League 2010 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

دقایقی پیش مراسم قرعه کشی فصل جدید مسابقات لیگ قهرمانان اروپا انجام شد و 32 تیم حاضر در این رقابت ها در 8 گروه چیده شدن.
هدف از زدن این تاپیک بحث راجع به این مسابقات و پیش بینی 2 تیم صعود کننده از هر گروه و بازی های جالب هر گروه و انگیزه ها و ... هست.در پست بعدیم گروه ها رو میفرستم.منتظر نظرات دوستان هستیم!

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر
:
redboy
عضو رسمی سایت
عضو رسمی سایت

تشکر شده 9 بار در 9 پست

پست تاریخ: پنج‌شنبه 5 شهریور 1388 - 23:10    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

پس از مشخص شدن 10 تیم نهایی صعود کننده به این مسابقات از مرحله پلی آف، نام 32 تیم حاضر در این مسابقات مشخصی شد که در هشت گروه 4 تیمی به رقابت خواهند پرداخت. از شرایط جالب این مسابقات هم گروهی تیمهای میلان و رئال مادرید، و همچنین اینتر و بارسلونا می باشد.

گروه بندی این رقابتها به شرح زیر است:

گروهA: بایرن مونیخ، یوونتوس، بوردو، مکابی
گروه B: منچستر یونایتد، زسکا مسکو، بشیکتاش، ولفسبورگ
گروه C: میلان، رئال مادرید، مارسی، اف سی زوریخ
گروه D: چلسی، پورتو، اتلتیکومادرید، آپوئل
گروه E: لیورپول، لیون، فیورنتینا، دبرسنی
گروه F: بارسلونا، اینتر، دیناموکیف، رابین کازان
گروه G: سویا، رنجرز، اشتوتگارت، اونیریا اورزیچنی
گروه H: آرسنال، آلکمار، المپیاکو، استاندارد لیژ

بازگشت به بالای صفحه

Pooya-blue
عضو طلایی سایت
عضو طلایی سایت

عضو شده در: 17 بهمن 1385

تشکر شده 56 بار در 47 پست

blank.gif

پست تاریخ: پنج‌شنبه 5 شهریور 1388 - 23:27    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

اولین نکته ی خیلی باحال واسه من همگروهی بارسا و اینتر بود و رویایی اتوئو و زلاتان با تیم های قبلی خودشون
البته جدال میلان و رئال هم جذابه واسه کاکا که باید خیلی زود تو سنسیرو روبروی میلان بازی کنه

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
rahim
عضو رسمی سایت
عضو رسمی سایت

عضو شده در: 3 اردیبهشت 1388

تشکر شده 28 بار در 28 پست

پست تاریخ: جمعه 6 شهریور 1388 - 00:39    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

اميدوارم يك پاي فينال ليورپول باشه وسوي ديگه بارسلون. ليورپول اگه صعود كنه تا فينال مياد .شانسي براي چلسي ورئال علرغم خريدهايشان قائل نيستم . ميلان ومنچستر از پارسال ضعيف تر شدن ولي تجربه ليگ اروپا را خوب دارند .كلا دو تيم هستند كه اگر در ليگ خودشون هم ضعيف باشند در ليگ اروپا حرفهاي زيادي دارند واون هم ليورپول وميلان هستند .

بازگشت به بالای صفحه

rahim
عضو رسمی سایت
عضو رسمی سایت

عضو شده در: 3 اردیبهشت 1388

تشکر شده 28 بار در 28 پست

پست تاریخ: جمعه 6 شهریور 1388 - 02:00    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا شب گذشته در شهر موناکوی فرانسه قرعه‏کشی شد و 32 تیم در 8 گروه 4 تیمی حریفان خود را شناختند. در اینجا می‏تواند اظهارنظرهای نمایندگان تیم‏های مطرح اروپا را پس از انجام قرعه‏کشی بخوانید:

گروه A
" اولی هوینس " مدیر باشگاه بایرن مونیخ در خصوص قرعه این تیم در لیگ قهرمانان اروپا گفت: « قرعه سختی به ما افتاد. ما باید مراقب بوردو، قهرمان لیگ فرانسه باشیم، آن‏ها به خوبی فوتبال بازی می‏کنند. همچنین نمی‏توانیم مکابی را که با شکست سالزبورگ به این مرحله صعود کرده، دست کم بگیریم. نگاه من منحصراً به بازی مقابل یوونتوس است که سالی‏حمیدزیچ بازیکن سابق ما در آنجا بازی می‏کند. »
" چیرو فرارا " سرمربی یوونتوس نیز در خصوص قرعه تیمش گفت: « ما نمی‏خواستیم با تیم‏های اسپانیایی یا انگلیسی همگروه شویم اما به هرحال گروه فعلی ما هم بسیار دشوار است. بایرن تیم خیلی قدرتمندی است اما باید مراقب بوردو هم باشیم که تیم خطرناکی است. از اینکه بار دیگر لورن بلان(سرمربی بوردو) را ملاقات می‏کنم بسیار خوشحالم، ما در ناپولی با هم همبازی بودیم. »

گروه B
منچستر یونایتد، نایب قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان باید در این گروه مقابل تیم‏های زسکا مسکو روسیه، بشیکتاش ترکیه و ولفسبورگ آلمان قرار بگیرد.
" فرگوسن " در این باره می‏گوید: « دیدارهای دشواری خواهیم داشت، مخصوصاً برای سفر به روسیه و ترکیه. زسکا طی چند سال اخیر پیشرفت چشمگیری داشته و بازی در ترکیه همیشه سخت است. ما همچنین از توانایی ولفسبورگ و کاری که فصل گذشته در آلمان انجام داد، آگاهیم. »

گروه H
آرسنال یکی از تیم‏های حاضر در مرحله نیمه نهایی فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا، با تیم‏های آلکمار هلند، المپیاکو یونان و استاندارد لیژ بلژیک همگروه شده است.
" ایوان گازیدیس " مدیر اجرایی توپچی‏ها در باره قرعه تیمش می‏گوید: « ما باید با سه قهرمان بازی کنیم. ما در مورد لیگ‏های یونان، هلند و بلژیک صحبت می‏کنیم، بنابراین نباید آن‏ها را دست کم بگیریم. ما از سال قبل تجربه کسب کرده‏ایم و اگر روی هر بازی در زمان خاص خودش تمرکز کنیم، می‏توانیم در این فصل به موفقیت‏هایی دست یابیم. »

گروه G
بهترین قرعه به نام سویا اسپانیا در آمد، جایی که قهرمان دوره‏های پیشین جام یوفا باید به مصاف رنجرز قهرمان اسکاتلند، اشتوتگارت آلمان و اونیریا اورزیچنی رومانی برود.
" مانولو خیمنز " سرمربی سویا در قرعه آسان تیمش می‏گوید: « شاید به نظر برسد قرعه آسانی به نام ما در آمده باشد اما ما باید در زمین قدرت خود را نشان دهیم، باید نشان دهیم چرا فصل گذشته تیم سوم لالیگا شدیم. »

گروه E
تیم فوتبال دبرسنی مجارستان تنها قهرمان این گروه محسوب می‏شود اما تیم‏های لیورپول انگلیس، لیون فرانسه و فیورنتینا ایتالیا از مطرح‏ترین تیم‏های اروپا هستند.
" رافائل بنیتز " سرمربی لیورپول در خصوص قرعه تیمش گفت: « اگرچه لیون فصل گذشته قهرمان نشد اما این تیم سال‏های متمادی قهرمان فرانسه شده است و می‏دانیم بازیکنان خوبی در اختیار دارند. فیورنتینا نیز یک باشگاه تاریخی است. می‏دانم تماشاگران فوق‏العاده‏ای دارند زیرا زمانی‏که کلودیو رانیری در این تیم بود، مدتی را در آنجا سپری کرده‏ام. ما تجربه فوتبال مجارستان را داریم و رابطه خوبی با باشگاه ام.تی.کی بوداپست برقرار کردیم، بنابراین اگر دبرسنی قهرمان مجارستان شده پس تیم خوبی است. »
" آندرا دلا واله " رئیس باشگاه فیورنتینا نیز گفت: « گروه بسیار دشواری است، اگرچه از رویارویی دوباره با لیون خوشحالم. به نظر من لیورپول بهترین تیم این گروه است، اما معتقدم باید شانس خود را مقابل لیون بیازماییم. »
" جان میشل الوس " رئیس باشگاه لیون هم گفت: « این قرعه تجربه جدیدی برای ما است. لیورپول و دبرسنی تیم‏های جدیدی برای ما محسوب می‏شود اما فیورنتینا را از فصل گذشته می‏شناسیم. آن‏ها برای انتقام خواهند آمد. لیورپول تیم بزرگ‏تری نسبت به ما است اما اگر می‏خواهیم به سطوح بالاتر برسیم باید با آن‏ها رقابت کنیم. »

گروه C
رویارویی میلان و رئال مادرید به معنای بازگشت " کاکا " به سن‏سیرو است و همین موضوع می‏تواند به جذابیت‏های این گروه بیفزاید. به جز میلان و رئال مادرید، تیم‏های مارسی فرانسه و اف سی زوریخ سوئیس هم در این گروه حضور دارند.
" آدریانو گالیانی " نایب رئیس باشگاه میلان در خصوص قرعه تیمش گفت: « رئال مادرید دشوارترین تیمی بود که می‏توانستیم با آن برخورد کنیم. ما باید مقابل کاکا قرار بگیریم و اینتر هم مقابل ابراهیموویچ بازی خواهد کرد؛ گاهی اوقات سرنوشت اینگونه رقم می‏خورد. دیدار برابر رئال مادرید دربی میان دو باشگاهی است که بیشترین عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را بدست آورده‏اند. »
" کاکا " ستاره برزیلی رئال مادرید نیز گفت: « بازگشت به میلان برای من بسیار ویژه خواهد بود نه فقط بخاطر قرار گرفتن مقابل هم‏تیمی‏های سابقم زیرا آن‏ها دوستان من هستند. این باشگاه بیشترین نقش را در پیشرفت من داشت. انتظار استقبال گرمی دارم زیرا در سن‏سیرو محبوب هستم. ما علاوه بر میلان باید به تیم‏های زوریخ و مارسی هم احترام بگذاریم، زیرا آن هم تیم‏های خوبی هستند. »

گروه D
چلسی با " کارلو آنجلوتی " به دنبال کسب اولین قهرمانی اروپایی خود است و در گام اول در مرحله گروهی باید به مصاف تیم‏های پورتو پرتغال، اتلتیکومادرید اسپانیا و آپوئل قبرس برود.
" پیتر کنیون " مدیر اجرایی آبی‏ها در خصوص این قرعه گفت: « ما دوباره شروع می‏کنیم و همیشه به دنبال این هستیم که مرحله به مرحله به سمت جلو حرکت کنیم. در اینجا بازی یا گروه آسانی وجود ندارد اما بطور کلی سفرهای زیادی نخواهیم داشت و این یک امتیاز بزرگ برای ما محسوب می‏شود. »

گروه F
جدال بارسلونا و اینتر این گروه می‏تواند به جدال " ساموئل اتوئو " و " زلاتان ابراهیموویچ " با تیم‏های سابق خود تبدیل شود. به جز این دو تیم، تیم‏های رابین کازان روسیه و دیناموکیف اوکراین هم در این گروه قرار دارند.
" خوان لاپورتا " رئیس باشگاه بارسلونا در باره این قرعه گفت: « دیدن دوباره اتوئو در نیوکمپ فوق‏العاده خواهد بود و مطمئناً اینتری‏ها هم چنین احساس در مورد زلاتان ابراهیموویچ دارند. من امیدوارم بارسا به عنوان تیم نخست از این گروه صعود کند اما نمی‏توانیم چیزی را تضمین کنیم. مطمئناً بازی در اوکراین و روسیه با آب و هوای سردی که دارد آسان نخواهد بود. »
" خاویر زانتی " کاپیتان اینتر نیز گفت: « قرار گرفتن مقابل بارسلونا عالی خواهد بود و فکر می‏کنم ابراهیموویچ نیز از ملاقات دوباره با ما خوشحال خواهد شد. همچنین مقابل لیونل مسی قرار خواهم گرفت که رابطه خوبی با او در تیم ملی آرژانتین دارم. بازی در روسیه و اکراین با آب و هوایی که دارند بسیار دشوار خواهد بود زیرا زمانی که ما مسابقات را شروع می‏کنیم به دلیل سرمای شدید، آن‏ها در تعطیلات بین فصل خود بسر می‏برند. »

منبع:سایت یوفا

بازگشت به بالای صفحه

redboy
عضو رسمی سایت
عضو رسمی سایت

تشکر شده 9 بار در 9 پست

پست تاریخ: جمعه 6 شهریور 1388 - 12:09    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

نظر من اینه که این بازی ها کما فی السابق جذاب و پرتماشاگر خواهد بود و از همین حالا دارم لحظه شماری میکنم بازی ها شروع بشه.در زیر پیش بینی خودمو ز تیم های صعود کننده هر گروه مینویسم دوست دارم نظر شما رو هم بدونم!
گروه A:
تو این گروه تیم یووه شانس نخست هست و بعدش هم احتمالا بایرن صعود میکنه.
گروه B:
تو این گرو هم منچستر احتمالا اول میشه و تیم دوم هم به احتمال زیاد تیم بشیکتاش با سرمربیگری مصطفی خان دنیزلی تیم دوم صعود کننده خواهد بود.تیم بشکتاش خیلی تیم هجومی و خوبی شده و پارسال هم تونست هر دو جام کشورش رو بگیره امسالم چند تا ترانسفر موفق داشت که شانسشونو زیاد میکنه.
گروه C:
این گروه واسه من یه گروه خاصیه تیمای این گروه تیمای مورد علاقه من تو ایتالیا و اسپانیا هستند همونطور که نفهمیدم از ترانسفر کاکا و رونالدو به زئال خوشحا باید بشم یا نارحت واسه این قرعه هم یه همچین شرایطی واسم پیش اومده ولی با این حال رئال شانس اول صعود خواهد بود و تیم میلا هم شانس دوم خواهد بود!
گروه D:
تو این گروه هم تیم چلسی شانس نخست صعود به شمار میاد با این بازی های ابتدای فصبش هم که تقریبا تردید ها رو از بین میبره نظر من راجع به تیم دوم این گروه تیم اتلتیکو هستش!
گروه E:
این گروه هم تیم لیورپول داره که در سالین قبل با خط دفاعیش تو آنفیلد نفس همو رو گرفته ولی خوب شروع خوبی نداشته شاید هنوز تو شک از دست دادن آلونسو هستند به هر حال شانس اول صعود از گروه خودشون به شما میان و تیم دوم این گروه هم احتمالا لیون خواهد بود!
گروه F:
این گروه هم از گروه های جالب این دوره هستش.جاییی که با حضور دو تیم اینتر و بارسا جا برای تیمای دیگه گروه تنگ میشه.به هر حال شانس اول صعود از این گروه بارسا و تیم دوم هم اینتر هستش.
گروه G:
یکی از گرو هایی هست که جذابیت خاصی نداره و تیم های سویا و اشتوتگارت به راحتی صعود خواهند کرد البته اتفاقات فوتبال رو هم باید دخیل کرد ولی احتمالا سویا تیم اول و اشتوتگارت هم به عنوان تیم دوم صعود میکنن.
گروه H:
یه گروه آسون واسه توپچی ها که امثال یه شروع توفانی داشتن.به هر حال تیم آرسنال به عنوان تیم اول صعود خواهد کرد ولی تیم دوم این گروه یکم مشکوکه ولی به نظر من تیم المپیاکو خواهد بود!

بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید