به جای دسته گل بزرگی که فردا روی مزارم نثار می کنی، امروز با شاخه گل کوچکی یادم کن و به جای سیل اشکی که فردا بر مزارم خواهی ریخت، امروز با تبسمی یادم کن
همه مي پرسند: ــ چيست در زمزمه ي مبهم آب؟ ــ چيست در همهمه ي دلکش برگ؟ ــ چيست در بازي آن ابر سپيد، روي اين آبي ارام بلند، که تو را مي برد ايگونه به ژرفاي خيال؟ " "ــ چيست در خلوت خاموش کبوتر ها؟ ــ چيست در کوشش بي حاصل موج؟ ــ چيست در خنده جام؟ که تو چندين ساعت مات و مبهوت به آن مي نگري؟" ــ نه به ابر، نه به آب، نه به برگ، نه به اين آبي آرام بلند، نه به اين آتش خاموش که لغزيده به جام، نه به اين خلوت خاموش کبوترها؛ من به اين جمله نمي انديشم! من مناجات
سکوت را مي پذيرم اگر بدانم روزي با تو ســــخن خواهم گفت..... تيره بختي را مي پذيرم اگر بدانم روزي چشمان تو را خواهم سرود..... مـــرگ را مي پذيرم اگر بدانم روزي تـــــــو خواهي فهميد کـه..... دوستت دارم دوستت دارم
شايع ترين کلمه "شهرت"است... دنبالش نرو. لطيف ترين کلمه "لبخند"است...آن را حفظ کن. حسرت انگيز ترين کلمه "حسادت"است... از آن فاصله بگير. ضروري ترين کلمه "تفاهم"است... آن را ايجاد کن. سالم ترين کلمه "سلامتي"است... به آن اهميت بده. اصلي ترين کلمه "اطمينان"است... به آن اعتماد کن. بي احساس ترين کلمه "بي تفاوتي" است... مراقب آن باش. دوستانه ترين کلمه "رفاقت"است... از آن سوءاستفاده نکن. زيباترين کلمه "راستي"است... با آن روراست باش
اولين كسي كه عاشقش ميشي دلتو ميشكونه و ميره . دومين كسي رو كه مياي دوست داشته باشي و از تجربه قبلي استفاده كني دلتو بدتر ميشكنه و ميزاره ميره . بعدش ديگه هيچ چيز واست مهم نيست و از اين به بعد ميشي اون آدمي كه هيچ وقت نبودي . ديگه دوست دارم واست رنگي نداره .. و اگه يه آدم خوب باهات دوست بشه تو دلشو ميشكوني كه انتقام خودتو ازش بگيري و اون ميره با يكي ديگه ...... اينطوريه كه دل همه آدما ميشکنه --------------------------
تابلوهاي بين راهي در 5 کيلومتري شهرها... قم : لطفاً با وضو وارد شويد!... قزوين: لطفاً با رکو وارد شويد!... رشت: از غيرت خود بکاهيد!... آبادن: پاريس 5 کيلومتر!... تبريز: پايان تمام محدوديتها
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3 ... 41, 42, 43بعدی
صفحه 1 از 43
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید