با سلام وخسته نباشيد
اين بحث رو به اين دليل راه انداختم كه يه تنوعي در روحيه بروبچ ايجاد بشه
و همچنين يه حالي هم به كلاس چند تا لنگي موجود و باقيماده از نسل لنگيها بديم
شما در صورت شنيدن و يا مطلع شدن از سوتيهايي كه باشگاه پرسپوليس و مديران و بازيكنان و ديگر افراد مرتبط با اين باشگاه ميدن سريعاً اونا رو در بحث بگذاريد تا حالي ببريم
سوتيها ميتونه توي مصاحبه ، عملكرد ، اظهار نظر ، بازي و .... باشه و يا در زمينه هايي كه نقره داغ ميشن
یادتونه پارسال یا پیارسال نود یه تیکه ای نشون داد که بازیکنای پرسپولیس با داوران میان تو زمین ولی تیم حریف نمیاد و بازیکنای پرسپولیس دو دسته میشن و دو طرف داور وایمیستن بعد با هم دست میدن
خدایا اینا کین؟بابا یه خورده اطلاعات کسب کنید یه جای اینکه سوتی های مزخرف(چرت وپرت)بنویسید.باشگاه 6تاییها به دلیل واگذار شده به بانک تجارت به دسته 3 میره.زمان حجازی بوده فکر کنم .شاید هم نه .
باشگاه 6تاییها به دلیل واگذار شده به بانک تجارت به دسته 3 میره.زمان حجازی بوده فکر کنم .شاید هم نه .
احسنت ، آفرين
خوب شد اين اطلاعات كامل رو دادي وگرنه ما كه نميدونستيم
خوبه حالا دليلش رو هم ميدوني چي بوده و باز حرف مفت ميزني و اينكه مسبب اون فدراسيون پس پسي وقت بوده و نه به دليل ضعف استقلال _________________ """""""" آبي رنگ عشقه """"""""""
اگه ندونسته باشه هم تو حق نداری فکر کنی در حدی هستی که اطلاعات بهش بدی
خیلی خودتو قبول داری
تا یکی یه چی می گه می گی
بابا یه خورده اطلاعاتتونو بالا ببرید یکی ندونه فکر می کنه یه دایرالمعارف همراه تو این سایت همشه فعاله
.
.
.
.
.
.
.
عزیز دلم عجب تاپیکی زدی
جون داش کلی به کارمون میاد
یه سوتی خود پرسپولیسه _________________ *ssmanomidman*
تو واسه چرت وپرت جواب داری؟
ادعا نکردم اطلاعاتم زیاده بلکه خیلی هم کمه ولی این رقیقاتون در مورد باشگاه خودشون هم اطلاعی ندارند.حتی نمیدونست عابدزاده تو اس تق لال بوده!
به این چرت وپرتا سوتی نمیگن .
سوتی یه چیزی میشه تو مایه های ارسال لیست بازیکنان به afc.معلوم نشد باپست عادی فرستاده یا پیشتاز.
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11بعدی
صفحه 1 از 11
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید