Anti-long, جان معمولا لوگو و آرم عکس شخصی قرار نمیدند و کمتر استفاده میشه جز هنگامی که banner بشه _________________ تن آدمی شریف است به جان آدمیت ... نه همین لباس زیباست نشان آدمیت !!
منم دقیقا نظرم همون BANNER بود. معمولا اینجوری بچه ها بهتر جلب میشن. خیلی سایتای دیگه را دیدم که ندارن و بازاری هم ندارن. مجرب است دادا. مال یک تیم نباشه چون این سایت بین المللیه. بازیکنان تیم ملی از باشگاههای مختلف بهتر جواب میده.
یادش بخیر ... همین طرح رو می خواستم به صورت سه بعدی طراحی کنم . عکس هاش رو هم پیدا کرده بودم اما درس و مدرسه نذاشت که کار رو تموم کنیم ! خوشحالم که بالاخره شما طرح رو از ذهنتون پیاده کردین .
چندتا اصلاح به نظرم رسید :
1 - اطراف نقشه ایران و دریای مازندران و توپ فوتبال خط سیاهی هست که شبیه نقاشی شده نه طرح گرافیکی . به نظرم اگه بدون این خط باشه قشنگتره یا حداقل به صورت سایه باشه .
2 - سمت راست و گوشه نقشه ایران با توپ فوتبال در یک خط نیست . (امیدوارم منظورمو رسونده باشم)
3 - معمولا لوگو در اندازه خیلی کوچک هست . امتحان کنید ببینید در اون اندازه هم خوب می شه .
4 - برای لوگو آدرس سایت رو که حتما بر می دارید ؟
5 - فونت ایران ساکر رو هم می تونید عوض کنید و امتحان کنید فونت های زیباتری هم هستند .
6 - یه قسمت سمت چپ نقشه ایران و خلیج فارس هست که می تونید حذفش کنید تا تمیز در بیاد . این نقشه هم بد نیست ... http://www.dejkam.com/iran دیگه نیازی به حذف اون قسمت نداره چون منظم تر طراحی شده .
7 - اگه می شد یه خط ایران ساکر به زبان فارسی باشه و زیرش انگلیسی بد نبود .
8 - همینا کلی زمان می بره ! تابعد ... :=; _________________ دوستان! دیگر در این سایت آن لاین نمی شوم. اما به یادتان هستم ؛ به یادم باشید
زیباست دست شما درد نکنه . به نظر من عکس بازیکنان نباشه بهتره چون ائن طوری سلیقه ای و محدود به باشگاه خاصی میشه . ضمن اینکه در شکل بالای سایت ادرس سایت روی طرح نیت که خوب به دلیل کوچک بودن ان بهتره . اما در کل باید اسم سایت باشه تا اکان کپی برداری کم بشه .
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید