Home
برگ نخست
Gallery
گالري سایت
Forums
انجمن گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
استقلال بلو و ایران ساکر :: مشاهده موضوع - کلوب هواداران رئال مادرید ( پرافتخارترین و ثروتمندترین تیم جهان )
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست استقلال بلو و ایران ساکر » لیگ ها و تیم های ملی جهان » اسپانیا

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
کلوب هواداران رئال مادرید ( پرافتخارترین و ثروتمندترین تیم جهان ) رفتن به صفحه : 1, 2, 3, 4, 5, 6  بعدی
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  

آیا طرفدار رئال هستید
بله
33%
 33%  [ 5 ]
خیر
66%
 66%  [ 10 ]
مجموع رای ها : 15

نویسنده پیام
hosseinmakki
عضو رسمی سایت
عضو رسمی سایت

عضو شده در: 10 آبان 1385

تشکر شده 6 بار در 6 پست

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: سه‌شنبه 30 بهمن 1386 - 14:58    عنوان:  کلوب هواداران رئال مادرید ( پرافت پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

دوست داشتن عشق فقط رئال مادرید دوست داشتن

به کلوب هواداران پرافتخارترین و ثروتمندترین تیم جهان خوش آمدید

این مطلب آخرین بار توسط hosseinmakki در سه‌شنبه 30 بهمن 1386 - 15:16 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر
تشکر توسط: saeed-ghalbab
:
hosseinmakki
عضو رسمی سایت
عضو رسمی سایت

تشکر شده 6 بار در 6 پست

پست تاریخ: سه‌شنبه 30 بهمن 1386 - 15:03    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سانتیاگو برنابئو ... همون جایی که کهکشانی ها بازی می کنن .

بند انگشتی, برای دیدن عکس به صورت کامل بر روی آن کلیک نمایید

چشمک دوستان! دیگر در این سایت آن لاین نمی شوم. اما به یادتان هستم ؛ به یادم باشید  دعا

بازگشت به بالای صفحه

hosseinmakki
عضو رسمی سایت
عضو رسمی سایت

تشکر شده 6 بار در 6 پست

پست تاریخ: سه‌شنبه 30 بهمن 1386 - 15:17    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

کوتاه از باشگاه رئال مادرید

کشور: اسپانیا
نام رسمی: رئال مادرید
سال تاسیس: ۱۹۰۲
رئیس باشگاه: رامون کالدرون
نایب رئیس باشگاه: خوسه لوئیز لوپز سررانو
رئیس افتخاری: آلفردو دی‌استفانو
سرمربی کنونی: برند شوستر
استادیوم: سانتیاگو برنابئو (۷۸ هزار نفری)
زمین تمرین: سینداد دپورتیوا
حامی مالی: BWIN
طراح لباس: آدیداس
لباس اصلی: سراسر سفید با خطوط آبی و سرشانه
اسامی مستعار: سپیدها، ققنوس‌ها، وایکینگ‌ها و کهکشانی‌ها
اسطوره همیشگی: زین الدین زیدان
هوادارن ویژه: ژنرال فرانکو (دیکتاتور اسبق اسپانیا) خوان کارلوس (پادشاه اسبق اسپانیا)

افتخارات داخلی:
قهرمانی لالیگا:
۳۰ بار، اولین بار در سال (۳۲-۱۹۳۱) و آخرین بار در فصل (۲۰۰۶-۲۰۰۷)
قهرمانی جام حذفی:
۱۷ بار، اولین بار (۵-۱۹۰۴) آخرین بار در فصل (۹۳-۱۹۹۲)

افتخارات اروپایی:
قهرمان جام قهرمانی اروپا: (لیگ قهرمانان ۹ بار)، اولین بار در فصل (۵۶-۱۹۵۵)، آخرین بار در فصل (۲۰۰۲-۲۰۰۱)
قهرمان جام یوفا: ۲ بار در سال‌های (۸۶-۱۹۸۵) و (۸۵-۱۹۸۴)

قهرمان جام بین قاره‌ای: ۳ بار در سال‌های (۲۰۰۰-۱۹۶۰)

باشگاه رئال مادرید از طرف یوفا عنوان «بهترین تیم فوتبال قرن بیستم» را به خود اختصاص داده‌است.

رئال مادرید پر افتخارترین باشگاه اروپا می‌باشد .

برای سومین سال متوالی، رئال مادرید به عنوان ثروتمندترین باشگاه جهان معرفی شد .

چشمک دوستان! دیگر در این سایت آن لاین نمی شوم. اما به یادتان هستم ؛ به یادم باشید  دعا

بازگشت به بالای صفحه

hosseinmakki
عضو رسمی سایت
عضو رسمی سایت

تشکر شده 6 بار در 6 پست

پست تاریخ: شنبه 4 اسفند 1386 - 16:56    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

از اینجا به سانتیاگو برنابئو سفر کنید !

Tour of Santiago Bernabéu stadium

در فلش زیر می توانید دور تا دور این استادیوم زیبا را مشاهده کنید :

Have you ever dreamed of touring the Bernabéu at your own leisure, visiting every corner... every mythical spot that you had only ever see in photos? Take your time, because this tour is open 365 days a year. The dream of every Real Madrid fan, supporter and sympathiser has now come true thanks to the new Virtual Tour of the Santiago Bernabéu Stadium. Take this thirlling voyage through the Trophy room, the dressing room, the players' tunnel, the benches, the pitch, the presidential balcony… and much more

بازگشت به بالای صفحه

harrypotter
عضو طلایی سایت
عضو طلایی سایت

عضو شده در: 5 فروردین 1386

تشکر شده 27 بار در 26 پست

پست تاریخ: یکشنبه 5 اسفند 1386 - 02:51    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

من طرفدار رئال نیستم ولی خدایی قشنگ بود
دمت گرم

بازگشت به بالای صفحه

arash
مدیر انجمن
مدیر انجمن

عضو شده در: 12 آبان 1385

تشکر شده 37 بار در 36 پست

پست تاریخ: چهار‌شنبه 1 خرداد 1387 - 22:59    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

در حمايت از بازيكن مصدوم هلندي

كالدرون: فان نيستلروي را با پيرلو معاوضه نمي‌كنم

رامون كالدرون اظهار داشت: تحت هيچ شرايطي رود فان نيستلروي را با پيرلو معاوضه نمي‌كنم چرا كه پول لازم براي خريدن او را داريم. اگر به رئال مادريد علاقه داشته باشد، مي‌تواند به جمع كهكشاني ها بپيوندد.
هافبك ميلان به انتشار اين شايعه واكنش نشان داده و معتقد است در تيم فعلي خود احساس آرامش مي كند.
رئال مادريد براي فصل نقل و انتقالات تابستاني رقم 180 ميليون پوند اختصاص داده و طبق سنت ديرينه خود، حاضر به فروش هيچ بازيكني نيست.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر نام شناسایی در AIM شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
تشکر توسط: saeed-ghalbab
arash
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پست تاریخ: یکشنبه 26 خرداد 1387 - 09:49    عنوان:  قرارداد روبينيو با رئال مادريد د پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

به نقل از ماركا، رامون كالدرون كه با شعار خريد كاكا راي بيشتر مادريدي‌ها را جمع كرده بود، هرگز نتوانست به اين وعده عمل كند. وي اكنون سعي دارد از روبينيو به عنوان كاكا واقعي در ميان هواداران صحبت كند.
وي اظهار داشت: روبينيو قراردادش را تا پايان سال 2013 تمديد مي‌كند. او را به عنوان يك ستاره كليدي حفظ مي كنيم.
روبينيو كه در ابتداي ورود به رئال مادريد از سوء تغذيه، دندان درد شديد، لاغري مفرط و ضعف جسماني رنج مي‌برد، اكنون از ثروتمندترين بازيكنان اروپايي به شمار مي‌رود.
وي پس از برطرف شدن مصدوميت باز هم در تركيب اين تيم جاي گرفت و دو گل نيز به ثمر رساند.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر نام شناسایی در AIM شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
arash
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پست تاریخ: جمعه 31 خرداد 1387 - 22:12    عنوان:  قرارداد روبينيو با رئال مادريد د پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

به نقل از ماركا، رامون كالدرون كه با شعار خريد كاكا راي بيشتر مادريدي‌ها را جمع كرده بود، هرگز نتوانست به اين وعده عمل كند. وي اكنون سعي دارد از روبينيو به عنوان كاكا واقعي در ميان هواداران صحبت كند.
وي اظهار داشت: روبينيو قراردادش را تا پايان سال 2013 تمديد مي‌كند. او را به عنوان يك ستاره كليدي حفظ مي كنيم.
روبينيو كه در ابتداي ورود به رئال مادريد از سوء تغذيه، دندان درد شديد، لاغري مفرط و ضعف جسماني رنج مي‌برد، اكنون از ثروتمندترين بازيكنان اروپايي به شمار مي‌رود.
وي پس از برطرف شدن مصدوميت باز هم در تركيب اين تيم جاي گرفت و دو گل نيز به ثمر رساند.

بازگشت به بالای صفحه

arash
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پست تاریخ: شنبه 1 تیر 1387 - 22:12    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

كريستيانو رونالدو بازيكن پرتغالي تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس ابراز اميدواري كرده است كه به آرزوي خود براي انتقال به باشگاه رئال مادريد برسد.

اين در حالي است كه منچستريونايتد اعلام كرده است كه اين بازيكن فروشي نيست و در روز جمعه با صدور اطلاعيه‌اي تاكيد كرد كه اين باشگاه هيچ پيشنهادي را در اين مورد در نظر نمي‌گيرد.

با اين حال رونالدوي ‪ ۲۳‬ساله قصد خود براي اعلام استفاده از يك موقعيت بزرگ را اعلام كرده است .

او گفت : همه مي‌دانند من چه مي‌خواهم اما چيزي به من بستگي ندارد. من تصميم گيرنده نيستم اما اميدوارم به آرزويم برسم .

رونالدو گفت تصميم خود درباره رفتن به رئال مادريد را پيش از فينال ليگ قهرمانان اروپا گرفته است .

او همچنين گفت لوئيز فيليپ اسكولاري ، مربي تيم ملي پرتغال نيز او را به رفتن به رئال مادريد تشويق كرده است .

رونالدو بازي ذدر رئال مادريد را يك گام به جلو خواند و به نقل از آقاي اسكولاري گفت : اين قطار فقط يك بار عبور مي‌كند.

كريستيانو رونالدو كه به اذعان خود با سر آلكس فرگوسن گفتگويي در اين باره انجام نداده است ، گفت در ظرف روزهاي آينده رسما تصميم خود درباره آينده‌اش را اعلام خواهد نمود.

اين بازيكن كه در فصل قبل ‪ ۴۲‬گل براي تيم خود به ثمر رسانده است ، تاكيد كرد كه نگران ناراحت شدن مربي خود نيست و گفت : اين تصميم من است .

به همن دليل برايم مهم نيست ديگران از اين موضوع ناراحت شوند.

برخي كارشناسان معتقدند در صورت سرگرفتن اين معامله ، قيمتي بين ‪ ۱۰۰‬تا ‪ ۱۶۰‬ميليون دلار براي رونالدو تعيين خواهد شد.

رونالدو همچنين پس از شكست ‪ ۲-۳‬مقابل آلمان عنوان كرد كه بايد براي درمان يك آسيب ديدگي كه در سه ماه گذشته او را آزار داده ، پاي خود را به تيغ جراحان بسپارد

بازگشت به بالای صفحه

arash
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پست تاریخ: سه‌شنبه 18 تیر 1387 - 09:57    عنوان:  كاناوارو : دوره‌ي بهبودي‌ام به خ پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

یوفا: فابيو كاناوارو مدافع ملي‌پوش ايتاليايي باشگاه رئال مادريد در گفت‌وگو با روزنامه ماركا درمورد وضعيت فعلي خود صحبت كرد.

به گزارش یوفا: كاناوارو كه رقابت‌هاي يورو 2008 را به دليل مصدوميت از دست داد، در گفت‌وگو با روزنامه اسپانيايي گفت: «با فيزيوتراپ‌هاي بسياري كار كرده‌ام و وضعيتم روبه بهبود است. در تمرين‌هاي پيش فصل هم تيمي‌هاي خود را همراهي خواهم كرد. مطمئن نيستم كه در تمرين‌ها بتوانم پا به پاي ساير بازيكنان تمرين كنم اما، احساس بسيار خوبي دارم. من بسيار خوش شانس بودم.»

وي در ادامه گفت: «از بابت قهرماني اسپانيا در يورو 2008 بسيار خوشحال شدم. آنها بسيار خوب كار كردند و شايسته قهرماني بودند اگرچه ما ايتاليايي‌ها مي‌گوييم آنها همه بازي‌هاي خود به جز ديدار مقابل ما را پيروز شدند. آنها بسيار خوب كار كردند و من براي هم تيمي‌هاي خود خوشحال هستم. حالا ما در تيم باشگاهي خود از بازيكناني بهره مي‌بريم كه قهرماني در جام جهاني و قهرماني در جام ملت‌هاي اروپا را تجربه كرده‌اند. اين مساله براي رئال مادريد افتخار بزرگي است. ما دو سال پياپي مقام نخست لاليگا را بدست آورديم. اين نشانه عملكرد صحيح ماست. حالا بايد به فكر قهرماني در جام باشگاه‌هاي اروپا باشيم و به اين باور برسيم كه مي‌توانيم اين مقام را كسب كنيم. فكر مي‌كنم قهرماني در اين جام هدف هر بازيكني است. براي آوردن جام به خانه به سختي تلاش خواهيم كرد. من هرگز قهرماني درا ين جام را تجربه نكرده‌ام اما، مي‌دانم كه كسب اين مقم چقدر خوشحال كننده خواهد بود. ما تيم يك‌پارچه‌اي داريم و اين مساله را با پايداري در صدر جدول در طي فصل گذشته به اثبات رسانديم. ما فوتبال منسجمي را به نمايش گذاشتيم و روز به روز قوي‌تر خواهيم شد. مي‌خواهيم در اروپا بهتر كار كنيم تا اميدوار باشيم كه بخت قهرماني در اين جام را خواهيم داشت. ارتباطم با توپ كم شده است. در جام ملت‌هاي اروپا حضور نداشتم و براي بازگشت به ميادين كمي عصبي هستم.

تمامي آنچه در انديشه دارم تمديد قراردادم با رئال مادريد است. از بابت حضور در اين تيم و شهر مادريد خوشحال هستم. فرزندانم اينجا به مدرسه مي‌روند و احساس خوشحالي مي‌كنم. باشگاه پروژه بلندبالايي دارد. براي هواداران اهميت بسيار قائل هستم. زمان مشخص خواهد كرد كه فوتبال ما كجا به پايان خواهد رسيد. اما، در حال حاضر تنها به رئال مادريد فكر مي‌كنم. تشنه پيروزي هستم.»

بازگشت به بالای صفحه

hassan
عضو طلایی سایت
عضو طلایی سایت

عضو شده در: 5 اسفند 1385

تشکر شده 109 بار در 102 پست

پست تاریخ: سه‌شنبه 18 تیر 1387 - 10:40    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

آخه رئال هم شد تيم؟
اگه داورا ازش حمايت نكنن هر سال بهترين مقامشون پنجميه!

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
تشکر توسط: arash
arash
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پست تاریخ: سه‌شنبه 18 تیر 1387 - 10:48    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

حق با شماست آقا حسن ولی کاریش نمی شه کرد رئالم یه تیمیه برا خودش مثل استیل آذین

بازگشت به بالای صفحه

تشکر توسط: hassan
hassan
عضو طلایی سایت
عضو طلایی سایت

عضو شده در: 5 اسفند 1385

تشکر شده 109 بار در 102 پست

پست تاریخ: سه‌شنبه 18 تیر 1387 - 12:09    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

اين استيل آذين رو خوب اومدي!

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
rvd
عضو رسمی سایت
عضو رسمی سایت

عضو شده در: 2 تیر 1386

تشکر شده 24 بار در 24 پست

پست تاریخ: سه‌شنبه 18 تیر 1387 - 17:13    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

بابا كهكشاني ها كجا استيل زنگ زده كجا

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر
Pooya-blue
عضو طلایی سایت
عضو طلایی سایت

عضو شده در: 17 بهمن 1385

تشکر شده 56 بار در 47 پست

blank.gif

پست تاریخ: سه‌شنبه 18 تیر 1387 - 20:06    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

من طرفدار منچستر هستم
و طرفدار نیستلروی
از وقتی رفته رئال
یه احساسی هم نسبت به رئال پیدا کردم

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
رفتن به صفحه : 1, 2, 3, 4, 5, 6  بعدی
صفحه 1 از 6

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید