این تاپیک برای معرفی زیباترین ترانه هایی هست که تا به حال شنیده اید و همچنین اثرهای ماندگار موسیقی .
فایده کار شما : هنگامی که این ترانه ها را معرفی کنید سایر دوستان که اطلاع چندانی از موسیقی ندارن و یا از جدیدترین اثرهای موسیقی و زیباترین اون ها اطلاعی ندارن ؛ با خبر می شن و برای خرید یا دانلود اون ها اقدام می کنن . همچنین شاید خود شما هم به وسیله این تاپیک ترانه ای جدید رو بشناسید که خیلی زیبا بوده و قبلا نشنیده اید و ازش بی خبر بودید
فقط از شما دوست عزیز درخواست دارم که زیباترین و ماندگارترین موسیقی ها رو اینجا معرفی کنید و از معرفی سایر موسیقی ها چشم پوشی کنید . _________________ دوستان! دیگر در این سایت آن لاین نمی شوم. اما به یادتان هستم ؛ به یادم باشید
از نظر اهل فن موسيقي بهترين ترانه اجرا شده كه در آن به طور كامل همه نكات يك دستگاه موسيقي پياده شده و به بهترين نحو تنظيم و اجرا شده رفتم با صداي خانم هايده مي باشد (قابل توجه شيراز عزيز) و لي ترانه هاي ماندگار زيادند كه هر كدام به دلايلي ماندگارند يكي شعر و يكي آهنگ و يكي به دلايل شرايط زماني و مكاني مثلا اي ايران اي مرز پر گهر با صداي بنان و يا مرا ببوس با صداي بنان تو اي پري كجايي با صداي بنان با ما بودي بي ما رفتي با صداي بنان و همينطور خواننده هاي ديگر كه بچه ها كم كم مينويسن و اشاره بهشون ميكنن! _________________ hassan
در ضمن شيوا خانوم منظور در تمام تاريخ موسيقيه نه چند سال پيش! شما هم بذار شادمهر يه ذره قديمي بشه بعد ماندگارش كن!شادمهر هر چقدر هم خوب باشه ( كه به نظر من به زور به متوسط برسه ولي به نظر شما احترام ميذارم) هيچوقت به اسطوره هايي مثل مرضيه بنان هايده مهستي ايرج گلپا و .... نميرسه و نخواهد رسيد!البته علاقه شما به موسيقي زياده ولي فكر ميكنم فقط پاپ گوش كنيد و كمي هم رپ!
احتمالا اين تاپيك مخصوص موسيقي اصيل باشه! _________________ hassan
حسن جان البته در تاپیک ( متن شعر و آهنگ های زیبا ) سعی شده که ماندگارترین شعرها و زیباترین شعرها نوشته بشه اما اینجا هم چند اسم شعر که جزو ماندگارترین شعر ها هست را مینویسیم
مرحوم افشین مقدم ( زمستون ، پاک باخته )
عهدیه ( خاطرخواهی ، مگه از سنگه دلم ، سلطان قلب ها )
مرحوم بنان ( ای الهه ناز (اصلی )، ای ایران )
داریوش ( آسمون ، برادر جان ، به من نگو دوست دارم ، چشم من ، به بچه های تو و من ، کهن دیارا ، تو که معنای عشقی ، سال 2000 ، دارم آتیش میگیرم ، نون و پنیر و سبزی )
دلکش ( پرسون پرسون )
ابی ( دل به خلوت تو بستم ، امروز که محتاج تو ام ، گریه نکن ، کی اشکاتو پاک میکنه ، مداد رنگی ، سهم من از خدا ، تو این روزای بی کسی ، نون و پنیر و سبزی )
مرحوم الهه ( هرگز هرگز ، ای که رفتی با خود دل شکسته بردی ، تو شاهدی ای غم )
مرحوم عماد رام ( تو شاهدی ای غم ( همخوانی با خانم الهه ) و یکی از زیباترین آهنگ های ایرانی )
مرحوم فرزین ( ای الهه ناز ( خواندن مجدد ) ، عشق من ، گریه نکن ، یه معشوقه میخواستم ، پرسپولیس )
فتانه ( عاشقی اول و آخرش غمه ، بزارین برم من ، الهی امشب صبح نشه ، هم نا مهربونه ، هوار هوار ، خدای آسمونها )
فرشته ( عشق سوال بی جوابه ( حادثه عشق ، اگر اشتباه نکنم که این شعر مال خانم فرشته باشه ) ، نم نم بارونه امشب ، یار من وقتی که زلفاشو پریشون میکنه )
مرحوم فریدون فروغی ( چرا بختم سیاست ، دیگه دل با کسی نیست ، وقتی که دست های باد ، غم تنهایی اسیرت میکنه ، من نیازم تو رو هر روز دیدنت ، نفسم این خاکه ، یار دبستانی )
لیلا فروهر ( عاشقم شدم من ، ای دل غافل ، ویرون بشی ای دل ، در این میانه ، انتظار ، ای دل ، ای خدا بازم ، حالا یواش یواش بیا ، اومدی باز اومدی ، منم اون یار شیرین ، میترسم ، تازه فهمیدم ، اومد بهار و بوی یارو ، جز دل نفرین شده من ، )
مرحوم قوامی ( تو ای پری کجایی )
سیاوش قمیشی ( پشت قاب شیشه ی پنجره ای )
گیتی ( عاشقه ، گل مریم )
گل نراقی ( مرا ببوس ( اصل ) )
گلپا ( اشک من ، دریغا گذشته گذشته ، درویش ، موی سپید ، یه سرگردون صحرا )
گوگوش ( اگه اونکه گم شده ، بذار قسمت کنیم ، خوابم یا بیدارم ، تو از شهر غریبه بی نشونی اومدی ، دو پنجره ، غریب آشنا ، جاده ، کویر ، نمیاد تا بدونه ، نمیدونست دل وامونده من ، یه روز سرد پاییز )
مرحوم زنده یاد هایده ( اکثر آهنگهاش ماندگار شدند، تنها خواننده ای که اکثر آهنگهایش ماندگار شد )
حمیرا ( همزبونم باش ، از این گردش گردون ، عزیز رفته سفر ، دل که بهت سپردم ، از این بهار تا اون بهار میخونم ، تلاش بی ثمر ، ترسم پیشیمان باشی ، بگو تا کی جدایی ، بی وفایی ، دل من ، زمونه خواست که من ار تو جدا شم ، خدایا مگر سنگ صبورم ، تو قلبم تو رو دارم ، وقتی که رفتی مردم ، بیا بیا اشکامو پاک کن )
حسین علیزاده ( ای ایران ( اصلی ) )
ایرج ( گلی گم کرده ام ، ممل فشفه ، من یه پرندم )
خوانساری ( مرغ شباهنگ )
مرحوم کورس سرهنگ زاده ( آسمون ، دیگه عاشق شدن ناز کشیدن ( اصلی ) )
مرحوم داوود مقدم ( بهشت و جهنم )
مرحوم مهستی ( بی خبر ماندی ز حالم ، ببر تو مرا ، دیدی واسه همیشه ، تو آخرین طبیبی ، آنجا تو یادم کن دوست من ، عشق منی ، حرف های قشنگ میزنی ، رسیدی به خاک پاکش بوسه بزن به یادش ، کاشکی از اول ، نرو نرو نرو ، یادی نکردی از من ، یک لبخند ، گریه داره نه خنده )
مارتیک ( عاشقت بودم نفهمیدی ، چکار کنم من تو دلت جا بشم ، فقط یک بار ، انشاء الله مبارک بادا ، نگو دیره ، نشنیدی صدات کردم ، نیلوفر ، از اون شهر تا این شهر ، میان دو تا دلبر )
مرضیه ( اشک من هویدا شد ، در فکر تو بودم ، دیدی که رسوا شد دلم ، خدا کنه که خوابم نبره ، سنگ خارا ، ساغرم شکستی ساقی ، ای فرزانگان بر دیوانگان )
معین ( مستانه مستانه ، اما پس از اون آشنایی ، ارباب وفا ، با هم بیا دعا کنیم ، دلم گرفت از آسمون ، دلبرم دلبر ، اصفهان ، من به تو هرگز نگفتم ، گذشته ها گذشته ، حلقه طلایی ، کعبه ، مادر ، من از راه اومدم ، مثل خنده رو لباتم ، میخوام با تو باشم ، عمر من حروم شد ، عمر کمه صفا کن ، اون شب که گفتی با تو هستم ، سفر کردم که از یادم بری ، صبحت بخیر عزیزم ، ترمه و اطلس )
محمد نوری ( ما برای ایران ، بر روح و جان من میمانی ای وطن )
پریسا ( امشب شب مهتابه ( اصل ) )
مرحوم پروین ( پیک سحری )
مرحوم پوران ( عشق باید عشق باشه ، کیه کیه در میزنه ، نامهربونی نمیخواهی بدونی ( اصل ) ، نیلوفر ( اصل ) ، زندگی راستی چه زود میگذره ، زندگی آی ژندگی )
رامش ( رودخونه ها ، لب دریا ،از دل سلامت میکنم )
رشیدی ( چشم به راه )
گلوریا روحانی ( عزیز بشینه کنارم ، واسونک )
سخایی ( نمکی )
ستار ( عمو زنجیرباف ، امشب شب عروسیه ، از سفر اومده بود ، بهار من گذشته شاید ، بوی گندوم ، چه قشنگه عاشقی ، چرا قلب عاشق به من داده ای ، چرا تو که خود منی ، این دل دیوونه رسوای من ، نگو دیره من از این فاصله ها ، گریه هام کوه صبورو میشکنه ، یوسفم ، همه جا اشکم سرازیره ، همسفر ، کاشکی شاه بودم ، مادرم ، نفرین به گل کینه ، سرو ناز من ، شازده خانوم ، طلاق ، یه روز میدونم بی خبر )
شهرام شب پره ( تو که 100 تا یار داری ، اگه بری ویرون میشم ، عروس دومادو ببوس ، با بوسه میخوام ، بوسه از اون لبات ، وای وای دلم ، خاطرخواتم ، پریا ، هر شب دعا میکردم ، حالا وای وای ( اصل ) )
شهرام صولتی ( نکن گریه منم اینجام ( احساس ) ، امشب میخوام دعا کنم ، قسم ، دست علی سپردمت ، همه کس بی کسونه ، کبوتری خسته منم ، کویرم ، خدا نکنه یه روز پیر بشی ای دل ، مادرم ، من که به جز تو کسی را نداشتم ، میترسم ، نمیخوام عشق این روزا ، اون که شاده شاه دوماده ، شب بخیر ، وقتی من از تو بی خبر میمونم )
شاهرخ ( الله ، جینک جینگه )
شماعی زاده ( یه دختر دارم ، برو وبیا ، اما نه حالا حالا حالاها ، خواستگاری ، من تورو میخوام ، پسرم ، زیان زرگری )
جمشید شیبانی ( سیمین بری )
سیمین قانم ( بزار سر روی شونم ، مرا که با تو شادم پریشان مکن ، گل گلدون )
مرحوم سوسن ( تا تو بستی بار سفر )
مرحوم مازیار ( ماهیگیر )
مرحوم ویگن ( آن گل سرخی ، مرغ پر بسته ام ، شاه دوماد )
جواد یساری ( الهی من بمیرم ، خسته ام من ، صبر ایوب ، سپیده دم )
ضیا اتابای ( دختر شیرازی ) _________________ تن آدمی شریف است به جان آدمیت ... نه همین لباس زیباست نشان آدمیت !!
من در عوض شنیدن رادیو گلها را به همه پیشنهاد می کنم
http://radio golha.com
24 ساعت برنامه گلهای رنگارنگ و صحرایی و تازه و ترانه ها و شعر های اصیل ایرانی. گوش کنین پیشمون نمی شین.
در ضمن شيوا خانوم منظور در تمام تاريخ موسيقيه نه چند سال پيش! شما هم بذار شادمهر يه ذره قديمي بشه بعد ماندگارش كن!شادمهر هر چقدر هم خوب باشه ( كه به نظر من به زور به متوسط برسه ولي به نظر شما احترام ميذارم) هيچوقت به اسطوره هايي مثل مرضيه بنان هايده مهستي ايرج گلپا و .... نميرسه و نخواهد رسيد!
hassan جان به یه نکته توجه داشته باشین که ماندگاری و زیبایی و محبوبیت یک اثر موسیقی ربطی به زمان ندارد و شاید همین فردا کسی پیدا شد که زیباترین ترانه را اجرا کرد . ضمنا خوانندگان قدیمی ایران هم زمان خودشون قدیمی نبودن و الآن قدیمی محسوب می شن ؛ پس شاید خواننده ای مثل شادمهر هم بتواند زیباترین اثرهای موسیقی را اجرا کند (که چند سال دیگه میگن فلانی قدیمیه) .
نقل قول:
احتمالا اين تاپيك مخصوص موسيقي اصيل باشه!
بله ! موسیقی اصیل ... موسیقی ماندگار خود به خود به اصالت شخص برمی گردد . البته اگر منظورتون موسیقی سنتی هست در اشتباهین .
zamzam عزیز ... فکر نمی کردم اینقدر حافظه خوبی داشته باشین که این همه موسیقی ماندگار رو معرفی کنین . من که همه رو نشنیدم اما اونایی که شنیده بودم رو انصافا به جا انتخاب کردین . سعی می کنم تهیه شون کنم و در آرشیوم قرار بدم .
دوستان توجه کنن :
یه موسیقی ماندگار می تونه هر سبکی باشه : سنتی - پاپ - رپ - راک - ... (به شرط زیبایی و اصالت) _________________ دوستان! دیگر در این سایت آن لاین نمی شوم. اما به یادتان هستم ؛ به یادم باشید
بند انگشتی, برای دیدن عکس به صورت کامل بر روی آن کلیک نمایید
موسیقی زیر که خیلی هم کوتاه هست و برای همه (حتی سرعت کم) به سادگی قابل دانلوده از آلبومی انتخاب شده که به نظر من یکی از ماندگارترین آثار موسیقی تاریخ ایرانه !
نام آلبوم : از تو دورم
خواننده : فریدون آسرایی
سال تولید : 1386
چرا این آلبوم زیبا و ماندگار است ؟ به چند دلیل :
اول اینکه توسط خواننده ای منتشر شده که 50 سال سن دارد و پیش از این آلبوم ماندگار غریبه (با شهرت آهای خوشکل عاشق ...) را با سبک پاپ منتشر ساخت و در ایران رکورد فروش آلبوم ها را شکست .
دوم : این خواننده به سبک پاپ شهرت دارد ؛ اما دست به کار بزرگی زد و در کمال شهامت آلبوم از تو دورم را با سبکی با اصالت و نسبتا سنتی به بازار فرستاد . این آلبوم یکی در میان دکلمه و ترانه است .
سوم : دکلمه های آن توسط دو پیشکسوت : احمدرضا احمدی و داود نماینده اجرا شد .
چهارم : ترانه های آن به زیبایی توسط عبدالجبار کاکایی سروده شده است .
پنجم : آلبوم از کیفیت بالایی برخوردار است و در استودیوی دبی ضبط شده و از هنرمندان خارجی هم استفاده شده است .
بیوگرافی مختصر از فریدون :
فریدون آسرایی حدود ۵۰ سال سن داره .اصالتش بر میگرده به منطقه آسرا تقریبا ۱۵ دقیقه بعد از سد کرج یک منطقه کاملا کوهستانی اما خودش میگه در کرج به دنیا اومده ودر خیابان جمالزاده تهران بزرگ شده. ۴ برادر و ۲خواهر که ۱ برادرش در هلند و ۱خواهر در کرج و بقیه در تهران زندگی می کنند.او بچه یکی مانده به آخر هستش.دیپلمش را در ایران گرفت ودر لشگر ۶۴ ارومیه خدمت کرد و چون زن برادرش فیلیپینی بود به کمک ایشان درشهر مانیل آن کشور ۸ سال درس خواند که حاصلش مهندسی کشاورزی بود که ۳ سال آن را برای فوق لیسانس خواند که منصرف شد و به تهران آمد.
بعد از تحصیلات در جولای ۱۹۸۷ به کانادا شهر ونکوور رفت و۱۴ سال در آنجا زندگی کرد.یعنی ۲۲ سال دوری از وطن. سال۱۹۸۸گروه غزال و۲سال بعد هم گروه پرواز را با حضور کامران ،هنگامه،رامین زمانی و...راه انداخت که ترانه ایران ایرانم نشانی از این گفته است.(وی در کانادا ۷-۸سال سی دی فروشی داشته)
فریدون دست به کار بزرگی زد و یک موسیقی برای شهدای گمنام تهیه کرد که تا مدت ها از شبکه های تلویزیون ایران پخش میشد .
بهترین راه دستیابی به این اثر زیبا : از فروشگاه ها به قیمت 1200 تومان تهیه کنید . همچنین می توانید از اینترنت دانلود کنید ( )
بند انگشتی, برای دیدن عکس به صورت کامل بر روی آن کلیک نمایید
منتظر نظر دوستان درباره این اثر گرانبها هستم _________________ دوستان! دیگر در این سایت آن لاین نمی شوم. اما به یادتان هستم ؛ به یادم باشید
از الله ترانه های قصه عشق-کعبه دلها-بگذار امشب-گلهای بسیاری از ترانه های او و سایر هنرمندان حوزه موسیق اصیل و سنتی ایران را می توانیداز رادیو گلها که قبلا لینکش را نوشتم گوش کنید. حسن این رادیو این است که یک فایل از لیست آهنگها و ساعت پخش دقیق آن را هم اعلام می کنه و می توان سر ساعت توسط برنامه جت اودیو گوش داد و همزمان ضبط کرد.
در ضمن شيوا خانوم منظور در تمام تاريخ موسيقيه نه چند سال پيش! شما هم بذار شادمهر يه ذره قديمي بشه بعد ماندگارش كن!شادمهر هر چقدر هم خوب باشه ( كه به نظر من به زور به متوسط برسه ولي به نظر شما احترام ميذارم) هيچوقت به اسطوره هايي مثل مرضيه بنان هايده مهستي ايرج گلپا و .... نميرسه و نخواهد رسيد!البته علاقه شما به موسيقي زياده ولي فكر ميكنم فقط پاپ گوش كنيد و كمي هم رپ!
احتمالا اين تاپيك مخصوص موسيقي اصيل باشه!
منم به نظرشمااحترام مي ذارم امافقط نظرم روگفتم من درزمينه موسيقي تخصصي ندارم كه بخوام
بحث فني راه بندازم گفتم مسافرچون باهاش ارتباط برقرارمي كنم
به نظرمن كاري ماندگاروخوبه كه قديمي نشه ووقتي كارقديمي نشه خواننده اش هم قديمي نمي شه
با توجه به اين كه تقريبا هيچ كس رونمي شناسم كه اين موضوع روردكنهمي تونم بگم كه شادمهردرموسيقي استعداد فوق العاده اي داره وبااحترام به نظرشمابايديگم متوسط براش كمه
درضمن من ازآهنگ هاي رپ متنفرم سنتي رو چون رونمي فهمم چي مي خونن دوست ندارم آهنگ خاليش قشنگه،فقط پاپ گوش ميدم _________________ دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه
دوباره اين دل ديوونه واست دلتنگه
شيوا خانوم موسيقي سنتي رو بايد در سكوت كامل گوش كرد و با حوصله و خب شما احتمالا شرايطش رو تا به حال نداشتيد و به اين دليل متوجه نشديد و البته يكي از دلايلش هم ممكنه اقتضاي سن شما باشه كه پويايي و پر تحركي رو مي طلبه . موسيقي سنتي بيشتر آرامش بخشه و موسيقي پاپ تحرك بيشتري داره و بيشتر به سنين جواني ميخوره! در سنين بالاتر ميدونم كه به سراغ موسيقي سنتي هم خواهي رفت! _________________ hassan
من با همه آلبوم هاش این جوری هستم ... هرچی این خواننده های جدید چرت و پرت می خونن وقتی می رم سراغ ترانه های شادمهر حالم عوض می شه . دیروز داشتم اینو برای هزارمین بار گوش می کردم : دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه ... دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه .
شادمهر هم آثار ماندگار زیاد داره و به نظر من اون ترانه گل یاس (یه روز یه باغبونی) ترانه ای همیشه جاودان هست .
همچنین آلبوم موسیقی بی کلام بهار من از شادمهر که اجراهایی همچون الهه ناز را دارد آلبوم زیبا و ماندگاری است .
نقل قول:
ممكنه اقتضاي سن شما باشه كه پويايي و پر تحركي رو مي طلبه . موسيقي سنتي بيشتر آرامش بخشه و موسيقي پاپ تحرك بيشتري داره و بيشتر به سنين جواني ميخوره! در سنين بالاتر ميدونم كه به سراغ موسيقي سنتي هم خواهي رفت!
این برمی گرده به ذات انسان ها و علاقه شون . من یه پسر خاله دارم بیست و دو سالشه ؛ خودتو بکشی عمرا چیزی غیر موسیقی سنتی رو گوش کنه . پس سبک موسیقی ربطی به سن و سال نداره ... بله شاید با زیادشدن سن گرایش به سمت موسیقی سنتی و کلاسیک بیشتر بشه .
البته شادمهر خیلی هم به قول شما پر تحرک نمی خونه . متعادله . هم شاد داره هم غمگین ... _________________ دوستان! دیگر در این سایت آن لاین نمی شوم. اما به یادتان هستم ؛ به یادم باشید
واي امشب تو voa با فرامرز اصلاني كيز گرد گذاشته بود بسيار زيبا بود
مخصوصا اهنگ
اگه يه روز بري سفر بري از پيشم بي خبر... _________________ این استقلال است که می ماند نه بازیکنان
به نظر من بالاتر از هایده نداریم _________________ کوروش تو نخواب که ملتت در خواب است آرامگاهت غرقه به زیر آب است اینبار نه بیگانه که دشمن ز خود است صد ننگ به ما که روح تو بیتاب است
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید