آورام گرانت پس از اعلام حضور لمپارد در بازی مقابل لیورپول در بازی فردا شب چلسی به پیروزی امیدوار شد و شکست لیورپول را پیش بینی کرد
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، طی بازی که فردا شب از مساقبات لیگ قهرمانان اروپا در آنفیلد بین چلسی و لیورپول انجام می شود آورام گرانت گفت : فرانک لمپارد در بازی فردا موقعیت و آمادگی خوبی ندارد اما باز هم من به او امیدوارم و می دانم که می تواند بازی همیشگی و خوبش را انجام دهد . من به او آزادگی دادم ولی خودش خواست که در بازی فردا شب حضور داشته باشد و تمریناتش را از سر گرفت تا آماده باشد . بالاک هم تمام تلاشش را می کنه تا فردا شب بازی کند اما نمی توانیم قول بدهیم که قطعا بازی خواهد کرد . باید ناکامی های قبلی در لیگ قهرمانان را فراموش کنیم و تلاش کنیم که تاریخ ساز شویم . همه از طرفداران تیم تا حامیان گرفته همه می خواهند چلسی در فینال باشد ولی شکست لیورپول در لیگ قهرمانان هم کار هر تیمی نیست اما من به این بازی خوش بینانه نگاه می کنم و در کنار آرزوی پیروزی امیدوارم که بازی کسل کننده ای نباشد و مردم از دیدن آن لذت ببرند .
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ٬ این لباس ها که همان رنگ گذشته را دارد و تنها رنگ لباس دروازه بان تغییر کرده است تحت پوشش کمپانی آدیداس تولید و در اختیار تیم و هواداران قرار خواهد داد
تصویر لباس اول بازیکنان
تصویر لباس اول دروازه بان
-------------------------------------
چلسی - منچستر یونایتد
تیم فوتبال چلسی فردا (شنبه) میزبان منچستر یونایتد خواهد بود تا حساس ترین بازی لیگ را برگذار کنند
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ٬ این دیدار که با توجه به اختلاف ۳ امتیازی چلسی و منچستر یونایتد از حساسیت بالایی برخوردار است فردا استمفوردبریج شاهد این بازی خواهد بود
منچستر یونایتد در ۶ بازی اخیرش نایج این چنین بدست آورده است:
منچستر یونایتد ۲ - ۰ آ س رم
میدلزبرو ۲ - ۲ منچستر یونایتد
منچستر یونایتد ۱ - ۰ آس رم
منچستر یونایتد ۲ - ۱ آرسنال
بلکبرن ۱ - ۱ منچستر یونایتد
بارسلونا ۰ - ۰ منچستر یونایتد
آقای گل منچستری ها کریستیانو رونالدو بازیکن خودخواه و نفرت انگیز پرتقالی آنهاست که تقریبا در تمام بازیهای این فصل تیمش بازی کرده است ۳۸ گل به ثمر رسانده است ( تمام لیگ ها ) که در مقابل فرانک لمپارد در ۱۸ بازی ۲۰ گل به ثمر رسانده است که نسبت به رونالدو موفق تر بوده است زیرا بازی های انجام داده اش تقریبا نصف رونالدو بوده است
منچستری های در لیگ ۷۳ باز دروازه حریفان را از کرده اند که گلزن اول آنها رونالدو با ۲۸ گلزده می باشد که در مقابل چلسی ۶۰ گل به ثمر رسانده است که لمپارد بیشتر از دیگران و با ۱۰ گل بهترین گلزن چلسی است .
جالب است که منچستر یونایتد در کل ۱۳ گل زن دارد اما چلسی ۱۷ نفر گلزنی کرده اند
در بازی فردا اگر جان تری بازی کند ۳۵۰ بار برای چلسی به میدان رفته است و اگر کاروالیو دیگر دفاع مرکزی چلسی نیز به میدان برود ۱۰۰ بازی در لیگ برتر برای چلسی انجام داده است
دو تیم منچستر یونایتد و چلسی ۱۵۰ بار در برابر هم قرار گرفته اند که ۶۵ بار منچستر برنده شده است ٬ ۴۰ بار چلسی برنده شده و ۴۴ بار بازی به تساوی کشیده شده است که باید منتظر ۱۵۱ رویارویی دو تیم اول لیگ انگستان باشیم .
با این حساب 2 تیم 81 امتیازی شدند و 2 بازی باقی مانده ، اما تفاضل گل منچستر بیشتره .... با این تفاضل گل منچستر قهرمان میشه ... البته اگر نتایج دو تیم در این دو هفته مساوی رقم بخوره _________________ تن آدمی شریف است به جان آدمیت ... نه همین لباس زیباست نشان آدمیت !!
تاریخ: یکشنبه 15 اردیبهشت 1387 - 22:32 عنوان: صحبت های گرانت درباره هر دو جام
آورام گرانت گفت:در قدرت و بی نقص بودن وستهام شکی نیست
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,گرانت پس از رساندن چلسی به فینال جام باشگاه ها و یک قدمی قهرمانی در لیگ گفت:"در قدرتمند بون تیم وستهام و سرمربی آن هیچ شکی نیست و آنها در سه چهار بازی آخر همیشه منچستر یونایتد را شکست دادند و ما می توانیم از این فرصت استفاده کنیم.ما هفته بسیار سخت و شیرینی را پشت سر گذاشتیم و دو تیم بزرگ را شکست دادیم و تمام تلاشمان را برای قهرمانی در این جام ها می کنیم.ما هر بازی بهتر می ویم و شاید در اوایل بازی های بدی داشتیم ولی هم اکنون بسیار خوب بازی می کنیم و دو تیم قدرتمند به همراه دو مربی بزرگ را شکست دادیم.من همیشه با خودم فکر می کنم هنوز بهترین هفته نرسیده است و به با این حال هواداران هیچ وقت 30 آپریل روزی که چلسی به فینال جام باشگاه ها خواهد رفت را فراموش نخواهند کرد روزی که یک پله بزرگ برای چلسی برداشته شد.دروگبا نیز در این بازی بسیار خوش درخشید و به نظر من او تمام توانش را برای چلسی می کند و بهتر است در باشگاه بماند چون در چلسی بسیار موفق است با این حال باشگاه های زیادی به دنبال او هستند.همچنین من از تمام بازیکنانی که در زمانی که ما بازیکنان اصلی خود را نداشتیم به ما کمک کردند تشکر می کنم مخصوصا رایت فیلیپس که من در رسانه ها خواندم که از بازی نکردنش ناراحت است ولی بهتر است این را به من بگوید نه به رسانه ها.همچنین از دروازه بان های ذخیره تیم که عملکرد خوبی داشتند"
اولین خرید چلسی
خوزه بوسینگوا مدافع راست تیم پورتو امروز رسما به تیم چلسی پیوست
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ٬ خوزه بوسینگوا که اکنون ۲۵ سال سن دارد زمانی که مورینیو در پورتو حضور داشت شاگرد او بوده است و دوست دارد مانند مربی سابقش که در چلسی موفق بوده است در چلسی موفق شود.
این مدافع پرتقالی در سابقه قهرمانی در اروپا را همراه با پورتو در کارنامه دارد بعد از یورو ۲۰۰۸ به لندن و استمفوردبریج می آید تا در اختیار تیم جدیدش باشد
با آمدن بوسینگوا به نظر می رسد رفتن یکی از مدافعان راست چلسی و یا حتی بن هایم قطعی
تاریخ: پنجشنبه 26 اردیبهشت 1387 - 22:06 عنوان: دسائی :خوب بازی کنيم ٬ برنده می
مارسل دسائی مدافع سابق چلسی ٬ منچستر یونایتد را از نظر روحی تحت فشار بازی برگشتشان در استمفوردبریج می داند
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ٬ مارسل دسائی کاپیتان سابق چلسی و تیم ملی فرانسه در خصوص بازی آینده تیم سابقش در جام قهرمانان اروپا اینگونه سخن گفت :" از نظر روانشناسی ما چیزهایی داریم که از حریف سر تر است چون ما توانسته ایم آنها را در خانه شکست دهیم .ولو اینکه رونالدو در آنجا نبوده است ٬ توز نیز در آنجا نبوده است و همچنین در ابتدای بازی نیز ویدیچ دچار مصدومیت شد . اما از نظر روانشناسی منچستری ها می گویند که آه ٬ ما بازی را باختیم به آنها و باید در این بازی دقت کنیم که شکست نخوریم "
شماره شش سابق چلسی ادامه داد :" وقتی شما با دقت بازی کنید دیگر نمی توانیم سرعت لازم را بکار برید . و آن وقت شما ۱۰۰درصد از قابلیتهایتان را نمی توانید نشان دهید و نهایت ۹۰ درصد از خودتان خواهید بود . من می مطمئنم که اگر چلسی خوب بازی کند برنده خواهد بود. اما کارشناس فوتبال می گوید که کار شما سخت است زیرا منچستر یونایتد خلاقیت بیشتری دارد تا چلسی ٬ مخصوصا با بازیکنی مثل رونالود . اما این فوتبال است و ما این را حقیقت نمی بینیم"
در ادامه دسائی برای چلسی آرزوی موفقیت کرده و امیدوار است قهرمانی جام قهرمانان را به لندن بیاورند
تاریخ: جمعه 27 اردیبهشت 1387 - 23:02 عنوان: جوکول و جام باشگاه های اروپا
جوکول هافبک چلسی درباره بازی های این فصل چلسی در جام باشگاه ها صحبت کرد
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,جوکول درباره بازی های این فصل گفت:"در اولین بازی جام باشگاه ها مقابل روزنبرگ آنها به گل رسیدند و به شدت از گلشان محافظت می کردند و ما نمی توانستیم گل بزنیم و البته خوب بازی نکردیم ولی در بازی در زمین آنها ما بسیار خوب بازی کردیم مقابل تیمی که شانس صعود داشت و به نظر من آن بازی بهترین بازی قصل ما بود.ما در ابتدای فصل در لیگ هم بسیار بد بازی کردیم.بازی مقابل والنسیا هم عالی بود ما در حالی که تازه مربی خود را عوض کرده بودیم و والنسیا در صدر جدول بود آنها را در اسپانیا شکست دادیم.شالکه در آلمان بسیار بد بازی کرد ولی در استمفوردبریج خوب بازی کرد در مرحله یک هشتم نیز ما در زمین المپیاکوس نتیجه خوبی کسب کردیم و در آخر آنها را شکست دادیم.در برابر فنر باغچه کار کمی سخت شد آنها دو گل زیبا در خانه به ثمر رساندند و ما آن بازی را واگذار کردیم ولی در خانه جبران کردیم.در آنفیلد ما بد بازی کردیم و روی شانس به گل رسیدیم ولی در استمفوردبریج عالی بازی کردیم و به فینال رفتیم.ما یکی از بهترین تیمهای اروپا هستیم و سه بار در نیمه نهایی این رقابت ها حذف شدیم و این بار باید این جام را کسب کنیم."
تاریخ: دوشنبه 30 اردیبهشت 1387 - 22:45 عنوان: به خاطر هواداران قهرمان اروپا مي
هافبك فرانسوي تيم فوتبال چلسي گفت: بايد قهرمان اروپا شويم تا به تمام دنياي فوتبال احترام بگذاريم
به نقل از روزنامه سان، كلود ماكهلهله اظهار داشت: زماني كه در رئال بازي ميكردم، از اين موهبت بزرگ برخوردار بودم كه توانستم در راه كسب موفقيت تيم و رسيدن به قهرماني نقش ايفا كنم. حالا كه بازيكن چلسي محسوب ميشوم، چنين تلاشي دارم.
وي افزود: با خيلي از مردم و هواداران در تماس هستم كه احساس بسيار خوبي نسبت به چلسي دارند. آنها ميگويند اين تيم تمام امكانات يك تيم بزرگ را دارد و بايد در قله اروپا بايستد.
ماكهلهله 35 ساله كه بازيهاي خوبش در تيم رئال مادريد در اذهان باقي است، اظهار داشت: اينك مسابقه نهايي ليگ قهرمانان مقابل منچستر يونايتد را در مسكو در پيش داريم. به خاطر احترام به اين مردم، بايستي برنده شويم.
تيم چلسي در ورزشگاه مسكو در روز چهارشنبه هفته جاري مقابل منچستريونايتد به ميدان خواهد رفت تا تكليف قهرماني اروپا مشخص شود
هنک تن از چلسی رفت
هنک تن کته مربی تیم فوتبال چلسی پس از اتمام قراردادش از این تیم جدا شد
گزارش کانون هواداران چلسی ٬ هنک تن که بعد از سرمربی گری گرانت به جمع کادر فنی تیم اضافه شد عصر امروز در باشگاه حاضر شد و در جلسه ای با سران باشگاه به نتیجه عدم همکاری رسیدند
همچنین باشگاه از زحمات او در این فصل تشکر کرد و برای او آرزوی موفقیت کرد
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3, 4, 5, 6بعدی
صفحه 1 از 6
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید