سلام دریا جان
این ساحل کجاست؟
قدری توضیح هم می تونه زیباترش بکنه عنوان تاپی هم اگر سرزمین من بود بهتر بود _________________ براي بزرگ شدن بايد افكار بزرگ، همت والا و برنامه ريزي درست داشت.
رفتار و گفتار ما با ديگران رمز رفتار و گفتار ديگران با ماست.
آره قرار شد که قدری توضیح هم اضافه کنی تا همه بتونن در مورد سایر قسمتهای سرزمین پارس و کورش بیشتر بدانیم. منتهی با عکس همراه بشه کویا تره. می شود حتی نقاط دیدنی را معرفی کرد. اگر هم مطلب عکسهاش و حجمش زیاد بود می تونیم مثل مقاله حافظیه زمزم در بخش مقالات بذاریم تا همه بخوانند و به معلوماتشان اضافه شود. _________________ براي بزرگ شدن بايد افكار بزرگ، همت والا و برنامه ريزي درست داشت.
رفتار و گفتار ما با ديگران رمز رفتار و گفتار ديگران با ماست.
وظيفه تمام آقايون در همه جاي جهان احترام گذاشتنه مخصوصا اگه طرف مقابل خانم باشه!!!!!(فكر كنم يه كانتينر نوشابه از طرف خانمهاي سايت برام فرستاده بشه!!!) _________________ hassan
روستای ابند در 45کیلومتری شهرستان نیکشهر (اینم یه جورایی روستایه خودمون میشه)
این روستا رویه یک کوه واقع شده وقتی از کون میای پایین باغ ها و رودخونه رو میتونی ببینی اگه این رود و ادامه بدی بعد از 1ساعت پیاده روی با ابشار میرسی اینم بگم که این روستا در مجموع7 ابشار داره که اوونا هم باز رویه کوه هایه بالاتر قرار دارن که رفتن ازشون یک خورده دل و جرات میخواد که من نداشتم عوضش بچه هایه روستا(دختر عمه هام و دختر خاله ها و همه دوستام جز یکی 2تاشون که بزرگ شده روستا هستن هر 7 تا یا حداقل 5تاشودیدن)
اینم بگم که مردم خوده این استان و چابهار کمتر از همچین جایی خبر دارن من وقتی دوستایه چابهاریمو(که اکثرا بچه این استان نبودن) بردم اوونجا کلی تعجب کرده بودن ومیگفتن به اینجا نمی یاد که ماله این منطقه باشه اخه ناسلامتی ناحیه گرمو خشک محسوب میشه و نکته اخر تویه ارتفاعات این روستا خرس و خوک وحشی هم دیده شده
باید این جوها و رودهارو دنبال کرد
بند انگشتی, برای دیدن عکس به صورت کامل بر روی آن کلیک نمایید
بند انگشتی, برای دیدن عکس به صورت کامل بر روی آن کلیک نمایید
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2, 3بعدی
صفحه 1 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید