Home
برگ نخست
Gallery
گالري سایت
Forums
انجمن گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
استقلال بلو و ایران ساکر :: مشاهده موضوع - المپیک 2008 چین
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست استقلال بلو و ایران ساکر » ورزش به جز فوتبال

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
المپیک 2008 چین رفتن به صفحه : 1, 2, 3, 4, 5, 6  بعدی
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
zamzam
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: 6 مهر 1385

تشکر شده 51 بار در 47 پست

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: شنبه 19 مرداد 1387 - 04:53    عنوان:  المپیک 2008 چین پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام به دوستان

این تاپیک مخصوص المپیک باشه و دوستان اطلاعات ها و همچنین سوال ها را در این تاپیک بنویسند ...

به نظر من آقا محسن و خانم دلارام به دلیل توانایی در ترجمه متن ها در این تاپیک میتوانند اطلاعات بسیار مفیدی را گردآوری کنند ... هرچند که دیگر دوستان هم همکاری میکنند ...

موفق باشید

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger
:
red33
عضو خوب سایت
عضو خوب سایت

عضو شده در: 8 تیر 1387

تشکر شده 9 بار در 9 پست

پست تاریخ: شنبه 19 مرداد 1387 - 12:16    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

به نظر من المپیک بدونه رضازاده برای ما ایرانیها زیاد جزاب نیست

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر نام شناسایی در AIM شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger شماره شناسایی در ICQ
zamzam
مدیر سایت
مدیر سایت

پست تاریخ: شنبه 19 مرداد 1387 - 14:05    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

افتتاحیه را دیدید ؟
من باز نتوانستم کامل ببینم اما بسیار زیبا بود
چین ، آمریکا ، کانادا ، آلمان شلوغ ترین کشورها بودند

کشور ایران نسبت به 4 سال پیش سه یا چهار برابر شده بودند و از نظر تعداد افراد ، در حد نرمال این مسابقات قرار داشت ، حتی از کشورهایی مثل نروژ بیشتر افراد داشنیم

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger
zamzam
مدیر سایت
مدیر سایت

پست تاریخ: شنبه 19 مرداد 1387 - 15:07    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

در ضمن دوستان چه کانال های ماهواره ای ( هاتبرد - نیلست ) این کانالها را پخش میکنند ؟

دوستان هر کانالی را میدانند بگویند ....

بازگشت به بالای صفحه

benjamin
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 10 تیر 1387

تشکر شده 0 بار در 0 پست

پست تاریخ: یکشنبه 20 مرداد 1387 - 01:29    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام دوستان
Abu-Dhabi-sport,Fre 12577,Hot 27500 *UEA*
Planeta sport ,Fre 12597,Hot 27500* RUSSIA*

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
benjamin
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 10 تیر 1387

تشکر شده 0 بار در 0 پست

پست تاریخ: یکشنبه 20 مرداد 1387 - 01:41    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام دوستان
اولين طلاي المپيك 2008 توسط تيرانداز زن جمهوري چك قاپيده شد.ضمن اينكه نا الان كه دارم واستون اينو مي نويسم چين با 2 طلا صدر نشينه

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
red33
عضو خوب سایت
عضو خوب سایت

عضو شده در: 8 تیر 1387

تشکر شده 9 بار در 9 پست

پست تاریخ: دوشنبه 21 مرداد 1387 - 22:25    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

چین همیشه تو المپیک حرف اول و آخرو میزنه باید اسم المپیک را عوض کنن بزارن المپیاد چینیها

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر نام شناسایی در AIM شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger شماره شناسایی در ICQ
Delia_Red
عضو رسمی سایت
عضو رسمی سایت

عضو شده در: 19 خرداد 1387

تشکر شده 37 بار در 36 پست

پست تاریخ: سه‌شنبه 22 مرداد 1387 - 13:03    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

حمید سوریان در دیدار رده بندی وزن 55 کیلو کشتی از حریف کره ایی شکست خورد گریه گریه

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
Delia_Red
عضو رسمی سایت
عضو رسمی سایت

پست تاریخ: یکشنبه 27 مرداد 1387 - 21:37    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

عبدالكريم كاكاحاجي مربي تيم ملي كشتي فرنگي كه 19 ماه در كنار اين تيم كار كرد، با نظر رضا سيم‌خواه از اعزام به المپيك كنار گذاشته شد و اين مربي در فاصله دو هفته‌اي تا اعزام تيم، اردو را ترك كرد.
كاكاحاجي در گفت‌وگوي اختصاصي با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به تشريح دلايل شكست تيم پراميد كشتي فرنگي در پكن پرداخت.
* كشتي‌گيران به مربيان اعتماد نداشتند
كاكاحاجي به رابطه بين كشتي‌گيران و دو مربي اعزامي اشاره كرد و گفت: المپيك مسابقه‌اي بزرگ است و بايد از لحاظ فني تدارك خوبي براي آنها ديد ولي در آستانه اعزام تازه يك نفر را هم كم مي‌كنند. احسان حدادي يك مربي و يك ماساژور داشت اما، تيم پنج نفره كشتي فرنگي تنها دو مربي داشت. كم كردن من از كادر فني در تيم شكاف ايجاد كرد، ضمن اين كه تيم از لحاظ روحي – رواني اعتمادي به مربيان اعزامي نداشت كه دليل آن به جريان درگيري در اردوي نوشهر مربوط مي‌شود.

* نظارت لازم روي كشتي‌گيران نبود
كاكاحاجي ادامه داد: شيراني دائما از تمرينات غيبت داشت و در زمان بدنسازي نيز تنها من و ايوب بهتاج نظارت كافي روي كشتي‌گيران داشتيم، در حالي كه دو مربي براي اردويي 15 يا 20 نفره كافي نيست. وقتي كنترل خوبي نباشد، كشتي‌گير به سليقه خودش وزنه مي‌زند و در اين حالت كه سرمربي و يك مربي ديگر نباشند، نظارت ويژه‌اي وجود نخواهد داشت.

* خود محوري و خود رايي سرمربي باعث شكست شد
وي همچنين گفت: سيم خواه خودمحور بود و هر تصميمي كه مي‌خواست مي‌گرفت كه اين موضوع كار دست تيم داد. او در تمام مسايل خود را تك راي مي‌ديد. در حالي كه كادرفني بايد نظر خود را بدهد نه اينكه تنها بله قربان‌گو باشد. از فدراسيون مي‌خواهم براي ‌آينده چارچوب مربي را مشخص كند و شرايط طوري باشد تا مربيان بتوانند نظر خود را ابراز كنند.

* اختلاف من و سيم‌خواه از موضوع علي اشكاني شروع شد

مربي تيم ملي به رقابت‌هاي جام يادگار امام اشاره كرد و به ايسنا گفت: در آن مسابقات به سيم خواه گفتم علي اشكاني را به مسابقات گزينشي ببريم و او را براي گرفتن سهميه و مدال المپيك آماده كنيم كه از آنجا حتي نمي‌خواست مرا به اردو دعوت كند. من نيز چون چهار ماه به المپيك مانده بود، فقط به خاطر تيم حرفي نزدم.

* سوريان و علي محمدي را بايد من كوچ مي‌كردم

وي درمورد وظايف فني خود در تيم ملي گفت: يك ماه با سوريان و علي محمدي فيلم حريفان را تماشا كرديم و قرار بود من كوچ آنها باشم تا از لحاظ فني آنها را راهنمايي كنم كه يك دفعه سيم خواه تصميم گرفت شيراني به جاي من به المپيك برود. بازنده‌هاي سوريان در المپيك مدال گرفتند و علي محمدي به كشتي‌گيري باخت كه دو ماه قبل وي را شكست داده بود و به جاي محمدي، حريف بلاروس مدال برنز گرفت. دليل اين به عدم هدايت مناسب كشتي‌گيران نيز مربوط مي‌شود و تصميمات فردي به تيم لطمه زد. سوريان وابستگي زيادي به مربي‌گري من داشت.

* پنج روز مانده به المپيك "طهماسبي" را تهديد به اخراج كردند

وي شرايط روحي تيم قبل از اعزام را مناسب ندانست و به ايسنا گفت: تيم قبل از اعزام روحيه نداشت. سامان طهماسبي هم صد درصد مي‌توانست مدال بگيرد اما، خوب هدايت نشد. پنج روز قبل از اعزام طهماسبي را تهديد كردند كه از تيم كنار گذاشته مي‌شود در حالي كه در آستانه المپيك نبايد با احساسات وي بازي كرد. زماني كه مربي از لحاظ روحي – رواني با كشتي‌گير كنار نيايد، نتيجه‌اش همين مي‌شود. تيم قبل از رفتن آرامش نداشت و استرسي كه سيم خواه بوجود آورد، ملي‌پوشان را شوكه كرد. پس از شكست سوريان هم يك نفر بايد تيم را از لحاظ روحي جمع مي‌كرد اما نتوانستند بحران را حل كنند و اين فشار روحي به كشتي‌گيران انتقال داده شد. اضطراب و بحران وارد شده يكي از عوامل اصلي شكست تيم بود و انگيزه لازم نيز در بين كشتي‌گيران ديده نمي‌شد. سوريان در گذشته اگر از حريف عقب مي‌افتاد به آب و آتش مي‌زد و انتحاري عمل مي‌كرد اما، اين روحيه در نزد هيچ كشتي‌گيري ديده نشد.

* از "صنعت كاران" هم گله دارم
كاكاحاجي در پايان گفت: خود رايي مسئول فني نزد يزداني خرم هم ثابت شد. او بدون هيچ دليل فني و تنها روي رابطه من را كنار گذاشت و گفت مي‌خواهد شيراني باشد. از صنعت كاران هم گله دارم چرا كه در اردوها مي‌ديد كه شيراني دائم غيبت دارد و زحمت اصلي را من مي‌كشم؛ اما، چشم را روي اين مسايل بست. انتخاب شيراني تنها روي رابطه بود.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
Delia_Red
عضو رسمی سایت
عضو رسمی سایت

پست تاریخ: یکشنبه 27 مرداد 1387 - 21:41    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

بوكسور وزن 64 كيلوگرم ايران پس از باخت مقابل حريف دومنيكني خود و ناكامي در كسب مدال گفت: با اين شكست دوازده سال زندگي و زحمتم هدر رفت.

مرتضي سپه وند : به پكن اظهار كرد: من خيلي بد بازي كردم، حريفم چپ گارد بود و من در مبارزه با حريفان چپ گارد مشكل زيادي دارم، براي همين نمي‌توانستم با او خوب رقابت كنم، از طرف ديگر به نظر من او كثيف مبارزه مي‌كرد. وي در مورد اخطارهايي پياپي كه داور به سپه وند مي‌داد، گفت: به دليل اينكه گاردش براي من مناسب نبود به او مي‌چسبيدم و داور هم براي همين به من خطا مي‌داد اما من مثل هميشه نبودم چرا كه كسب مدال برنز براي من اهميت زيادي داشت، همه‌ي زندگي من به اين مدال بستگي داشت. دوازده سال زحمت كشيده بودم كه با اين مدال بزرگ بتوانم زندگيم را تغيير دهم اما متاسفانه اين‌طور نشد. وي ادامه داد: من احساس مي‌كنم كسي در خراب كردن وضعيت من تاثير نداشت، من خودم براي خودم استرس ايجاد كرده بودم، آمدم بودم كه مدال بگيرم و پول كسب كنم، اين مهمترين هدف من بود اما متاسفانه اين‌طور نشد.

بازگشت به بالای صفحه

Delia_Red
عضو رسمی سایت
عضو رسمی سایت

پست تاریخ: یکشنبه 27 مرداد 1387 - 21:42    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

اصغر ابراهيمي بهترين شانس وزنه برداري ايران در بازي هاي المپيك پكن در مكان هفتم ايستاد.
مسابقات گروه A دسته‌ي 94 كيلوگرم مردان بازي‌هاي المپيك پكن عصر امروز با حضور 10 وزنه بردار برگزار شد و طي آن اصغر ابراهيمي از ايران عنوان هفتمي را كسب كرد. در اين رقابت ابراهيمي كار خود را با بالاي سر بردن وزنه‌ي 180 كيلوگرم در حركت يك ضرب آغاز كرد اما دو بار پياپي در مهار وزنه‌هاي 184 كيلوگرم ناكام ماند. وي در حركت دو ضرب هم در ابتدا وزنه 212 كيلوگرم را انتخاب كرد كه در نخستين حركت موفق نبود اما در دومين حركت موفق به مهار اين وزنه شد. وي در سومين بار در حركت دو ضرب وزنه 217 كيلوگرم را انتخاب كرد كه در مهار آن موفق نبود. ابراهيمي در نهايت با ركورد مجموع 392 كيلوگرم در مكان هفتم قرار گرفت. در اين رقابت "اليا الين" از قزاقستان با بالاي سر بردن وزنه‌هاي 180 و 226 كيلوگرم به مدال طلا دست يافت. سيمون كالچي از لهستان با بالاي سر بردن وزنه‌هاي 179 و 224 كيلوگرم در مجموع با 403 كيلوگرم دوم شد و وزنه‌بردار روسي با ركورد 402 كيلوگرم در حالي كه در گروه B وزنه زده بود به مدال برنز دست يافت

بازگشت به بالای صفحه

Delia_Red
عضو رسمی سایت
عضو رسمی سایت

پست تاریخ: یکشنبه 27 مرداد 1387 - 21:44    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سرمربي‌تيم ملي جودو پس از ناكامي جودوكاران ايران در كسب مدال المپيك گفت: حداقل توقع من از تيمم اين بود كه بتواند يك مدال در بازي‌هاي المپيك كسب كند.

محمدرضا حاج‌يوسف‌زاده اظهار كرد: هر تيم و يا ورزشكاري كه در بازي‌هاي المپيك شركت مي‌كند، بايد داراي چند ويژگي و شرايط باشد. نخستين مساله، بحث رواني است، دومين مورد شرايط آمادگي جسماني است و سومين مورد مسايل فني و تخصصي است. به عقيده‌ي من بچه‌هاي ما از لحاظ آمادگي جسماني خوب بودند چون حداقل هر كدام از آنها چهار دور در جدول باقي ماندند و فكر مي‌كنم كه اين مساله نشان از آمادگي جسمي آنها داشت. وي با بيان اينكه "حاجي‌آخوندزاده" و "ميراسماعيلي" در حد و اندازه‌هاي خود ظاهر نشدند، خاطرنشان كرد: متاسفانه دو قهرمان بزرگ ما كه بيش از اين از آنها انتظار داشتيم، در حد و اندازه‌هاي خود ظاهر نشدند اما، در عوض كساني هم‌چون رودكي و يا معلومات بسيار خوب كار كردند. به هر حال آنها كم فروشي نكردند و من از آنها تشكر مي‌كنم كه در اين مدت بدون چشمداشتي براي تيم وقت گذاشتند. وي درمورد شكست "آرش ميراسماعيلي" گفت: از خود آرش پرسيدم كه مشكل از چه بود اما، او هيچ جوابي نداشت. من هم نفهميدم مشكل از چه بود. او خيلي از جودوكاران را توانسته بود در مسابقه‌هاي قبلي شكست دهد اما، نتوانست درمورد شكستش حرفي قانع كننده به من بزند. ما نتوانستيم بفهميم كه مشكل "ميراسماعيلي" چه بود. اميدواريم كه با بررسي‌هاي فني به اين نكته برسيم.
حاج‌يوسف‌زاده درمورد "مسعود حاجي‌آخوندزاده" هم گفت: مسعود، آن مسعود برنده و جنگنده‌ي هميشگي نبود. او همين حريف كره‌اي را شكست داده بود اما، وقتي پس از شكست از او دلايلش را پرسيدم، گفت كه من تمرين زيادي كرده بودم و فشار زيادي به من وارد شده بود. خودم هم فكر مي‌كنم يكي از مشكلات اصلي او وزن كم كردن زياد بود. در اين دو ماه فشار زيادي به او وارد شده بود. سرمربي تيم ملي جودو ايران با تاكيد بر اين‌كه من شهامت پذيرش مسووليت شكست را دارم، گفت: هر جور كه حساب مي‌كرديم، بايد تيم من با يك مدال به ايران بازمي‌گشت. جودوي ما به اين رشد رسيده كه يك مدال در المپيك داشته باشد اما، ‌متاسفانه "حسين قمي" دچار استرس شد مانند "ميراسماعيلي" كه چشم و چراغ ما بود، غيرقابل پيش‌بيني ظاهر شد و مشكلات ديگري هم براي ما به وجود آمد. وي در پايان خاطرنشان كرد: به عقيده‌ي من 80 درصد تيم ما در حد توان ظاهر شدند. ما پس از بازگشت وضعيت بچه‌ها را آناليز مي‌كنيم تا عملكرد ما در جام جهاني بهتر شود.

بازگشت به بالای صفحه

Delia_Red
عضو رسمی سایت
عضو رسمی سایت

پست تاریخ: یکشنبه 27 مرداد 1387 - 21:45    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

در نهمين روز از بيست و نهمين دوره ي بازي هاي المپيک چين با 33 نشان طلا همچنان به پيشتازي اش ادامه مي‌دهد. پس از چين آمريکا با 19، انگليس با 11 و آلمان با 9 طلا در مکان هاي دوم تا چهارم جاي دارند.

جدول رده بندي 15 تيم برتر:

1. چين: 35 طلا، 13 نقره، 13 برنز

2. آمريکا: 19 طلا، 21 نقره، 25 برنز

3. انگليس: 11 طلا، 6 نقره، 8 برنز

4. آلمان: 9 طلا، 6نقره، 6برنز

5. استراليا: 8 طلا، 10 نقره، 11 برنز

6. کره جنوبي: 8 طلا، 9 نقره، 5 برنز

7. ژاپن: 8 طلا، 5 نقره، 7 برنز

8. روسيه: 7 طلا، 11 نقره، 12 برنز

9. ايتاليا: 6طلا، 6 نقره، 6 برنز

10. اوکراين: 5طلا، 3 نقره، 6 برنز

11. فرانسه: 4 طلا، 9 نقره، 12 برنز

12. روماني: 4 طلا، يک نقره، 3 برنز

13. اسپانيا: 3 طلا، 2 نقره، 1 برنز

14. اسلواکي: 3طلا، يک نقره

15. هلند: 2 طلا، 4 نقره ،‌4 برنز

بازگشت به بالای صفحه

Delia_Red
عضو رسمی سایت
عضو رسمی سایت

پست تاریخ: یکشنبه 27 مرداد 1387 - 21:46    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

در روز دهم المپيك (دوشنبه 28 مردادماه) ايران در دو رشته نماينده دارد.
تيم بسكتبال ايران فردا ساعت 5 و 30 صبح به وقت تهران (9 به وقت پكن) با كرواسي مسابقه مي‌دهد. اين آخرين ديدار ايران در مرحله‌ي گروهي است.

همچنين در وزنه برداري محسن بيرانوند در گروه B دسته‌ي 105 كيلوگرم ساعت 12 به وقت تهران ( 15 و 30 به وقت پكن) به روي تخته خواهد رفت.

بازگشت به بالای صفحه

Delia_Red
عضو رسمی سایت
عضو رسمی سایت

پست تاریخ: یکشنبه 27 مرداد 1387 - 21:52    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

مایکل فلپس شناگر آمریکایی هشتمین مدال طلای خود را در بازی های المپیک پکن گرفت تا به عنوان پدیده این دوره از رقابت ها نام خودش را ثبت کند. این اتفاق در حالی افتاد که ما تنها شناگرمون ، علیرضایی ، به علت مصدومیت !!!! در لاین 100 متر قورباغه حاضر نشد !! باید بگم که شناگر اسراییلی هم در آن گروه قرار داشت . حالا چی باید بگیم ؟؟

بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
رفتن به صفحه : 1, 2, 3, 4, 5, 6  بعدی
صفحه 1 از 6

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید