تاریخ: دوشنبه 1 تیر 1388 - 23:48 عنوان: نقل و انتقالات باشگاهای اروپایي
آخرین اخبار نقل و انتقالات فوتبال اروپا - 21 جون
------------------------------------------------
دو رقیب همشهری به دنبال ساموئل اتوئو هستند...
- دیو ولان، مدیر باشگاه ویگان معتقد است منچستر یونایتد با خرید آنتونیو والنسیا سود خواهد کرد.
- منچستر یونایتد و منچستر سیتی، دو رقیب همشهری با پیشنهاد 20 میلیون پوندی به دنبال ساموئل اتوئو مهاجم کامرونی بارسلونا هستند.
- باشگاه لیگ برتری بیرمنگام به دنبال جو هارت دروازهبان جوان منچستر سیتی است.
- مدیر برنامههای علی سیسوخو مدافع کناری پورتو امیدوار است قرارداد موکلش با میلان به زودی نهایی شود.
- باشگاه پالرمو قرارداد فابیو سیمپلیسیو هافبک خود را تمدید کرد.
- فیلیپ ملو هافبک برزیلی فیورنتینا از پیشنهاد آرسنال استقبال کرد.
- باشگاه هافنهایم آلمان با قراردادی به ارزش 4.7 میلیون یورو فرانکو زوکولینی از باشگاه ریسینگ کلاب آرژانتین را به خدمت گرفت.
- رئیس باشگاه لیون از پیشنهاد این باشگاه به هوآرو مهاجم پاریسن ژرمن خبر داد.
- مدیر برنامههای فابین وارگاس اعلام کرد این بازیکن با جدایی از بوکاجونیورز به آلمریا میپیوندد.
- باشگاه لیورپول به زودی با خسوس فرناندز سائز پدیده جوان کادیز اسپانیا قرارداد امضا میکند.
- مدیر برنامههای سیمونه پروتا هافبک رم اعلام کرد این بازیکن میخواهد فوتبال خود را در پایتخت ایتالیا به پایان برساند.
-------------------------------------------------------------------
آخرین اخبار نقل و انتقالات فوتبال اروپا - 22 جون
---------------------------------------
روکه سانتاکروز به منچستر سیتی پیوست...
- روی کین سرمربی ایپسویچ به دنبال کوئینتون فورچون همتیمی سابقش در منچستر یونایتد است.
- دارن گیسبون آماده است قرارداد جدیدی با باشگاه منچستر یونایتد امضا کند.
- با شایعه مذاکره نیکلاس بنتنر مهاجم آرسنال با مسئولان رم، پدر و مدیر برنامههای این بازیکن دانمارکی اعلام کرد، پسرش فقط برای تعطیلات در رم بسر میبرد.
- پیشنهاد اورتون برای جذب استفان دفور هافبک جوان استاندارد لیژ بلژیک رد شد.
- ماسیمو موراتی احتمال جدایی زلاتان ابراهیموویچ و مایکون را از اینتر رد نکرد.
- لیساندرو لوپز مهاجم پورتو در آستانه انتقال به لیون فرانسه قرار دارد.
- باشگاه اورتون به دنبال تمدید قرارداد لارس یاکوبسن مدافع دانمارکی خود است.
- گریگوری کوپت دروازهبان اتلتیکومادرید آماده بازگشت به فرانسه و انتقال به پاریسن ژرمن است.
- باشگاه بارسلونا آماده دریافت پیشنهادات سایر باشگاهها برای ایدور گودیانسن است.
- دانیل پرانجیک، بازیکن 27 ساله هیرنووین هلند، با امضای قراردادی 3 ساله به عضویت تیم فوتبال بایرن مونیخ آلمان در آمد.
- مایکل اوون اعلام کرد با وجود پیشنهادات فراوان از خارج انگلیس، میخواهد فوتبال خود را در لیگ برتر ادامه دهد. او از هال سیتی هم پیشنهادی دریافت کرده است.
- باشگاه والنسیا بار دیگر اعلام کرد برای فروش دیوید ویا از هیچ باشگاهی پیشنهاد دریافت نکرده است.
- روکه سانتاکروز بعد از پشت سر گذاشتن تست پزشکی باشگاه منچستر سیتی با قراردادی به ارزش 18 میلیون پوند از بلکبرن به جمع شاگردان مارک هیوز اضافه شد. _________________ rahim azizi
آخرین اخبار نقل و انتقالات فوتبال اروپا - 24 جون
--------------------------------------------
مدیر برنامههای دیگو فورلان مذاکره با باشگاه بارسلونا را تکذیب کرد...
- بعد از توافق پاناتینایکو با مارسی، جبرئیل سیسه مهاجم فرانسوی به این تیم یونانی ملحق خواهد شد.
- جو هارت سنگربان تیم فوتبال منچستر سیتی با قراردادی قرضی به بیرمنگام پیوست.
- ماریانو آنجوار دروازهبان آرژانتینی استادیانتس به عضویت کاتانیا ایتالیا در آمد.
- باشگاه وردربرمن، مارکو مارین هافبک مستعد مونشن گلادباخ را با قراردادی 4 ساله به خدمت گرفت.
- مدیر برنامههای جوزپه روسی اعلام کرد برای تمدید قرارداد با باشگاه ویارئال در حال مذاکره هستند.
- آلوارو آربلوآ مدافع کناری لیورپول از انتقال به رئال مادرید استقبال کرد.
- احتمال انتقال امر زاکی مهاجم سابق ویگان به لیون فرانسه وجود دارد.
- سرمربی موناکو امضای قرارداد با آندری شوچنکو مهاجم اوکراینی چلسی را رد کرد.
- مدیر برنامههای دیگو فورلان مذاکره با مسئولان بارسلونا برای انتقال به قهرمان اروپا را تکذیب کرد و توضیح داد که بارسا به دنبال دیوید ویا است.
- با انتشار شایعه انتقال سرجیو آگوئرو به منچستر یونایتد، باشگاه اتلتیکو مادرید اعلام کرد ستاره آرژانتینیاش فروشی نیست.
- ایکر کاسیاس، دروازهبان رئال مادرید شایعه انتقالش به منچستر یونایتد را تکذیب کرد.
- الکساندر پاتو مهاجم برزیلی اعلام کرد از حضور در میلان راضی است و نمیخواهد تابستان امسال، سنسیرو را ترک کند. _________________ rahim azizi
رئال مادرید تمایلی به جذب فابرگاس ندارد
میگل پاردزا، مدیر ورزشی باشگاه رئال مادرید تأکید کرد که زس فابرگاس هدف جذب این باشگاه نبوده، و در صورت عدم جذب آلونسو به دنبال گزینه دیگری می گردند.
پاردزا گفت:"بدون شک، فابرگاس بازیکن بزرگی است. اما در حال حاضر او مورد خواست ما نیست.رئال مادرید به دنبال کزینه های دیگری می گردد."
علاوه براین پاردزا تأکید کرد که باشگاه دست از تلاش خود برای جذب آلونسو برنخواهد داشت.
او افزود:"مادرید نباید تا زمان از بین رفتن تمام امیدها دست از تلاش خود بردارد. مشکل فعلی بالا بودن مبلغ پیشنهادی آلونسو است، اما وضعیت ممکن است تغییر کند. ما به دنبال گزینه های دیگری می گردیم هر چند بازیکنی به خوبی او کم یافت می شود."
-------------------------------------------------------------
بایرن ریبری را لازم دارد
کارل هاینز رومینیگه، رییس باشگاه بایرن مونیخ، خوشبین است که علیرغم مطالب منتشر شده در مورد تمایل لیورپول به جذب فرانک ریبری او در بایرن مونیخ بماند.
او به Sport1 گفت:"باید از جراید تشکر کرد که موضوع بهتری از فرانک ریبری و بایرن مونیخ در این تابستان پیدا نکرده اند. موضع بایرن تغییر نکرده است. من کاملاً مطمئن هستم که فرانک در باشگاه خواهد ماند. خوش بینم که او در بازی اول فصل مقابل هافن هایم در ترکیب تیم حضور خواهد داشت.
"بایرن حرف آخر را در این باره می زند و نظر ما هم قاطع است و قصد نداریم در این مورد هر روز اظهار نظر کنیم."
-----------------------------------------------------------
کراوچ آماده رفتن است....
مدیر برنامه های پیتر کروچ معتقد است که درصورت دریافت پیشنهاد مناسبی برای کروچ او اجازه دارد باشگاه را ترک کند.
مهاجم بلندقد و ملی پوش انگلیسی پورتس موث، گفته می شود به دنبال مشکلات مالی باشگاه در فهرست فروش قرار گرفته است. گفته می شد که آث میلان مایل به جذب او شده است اما طبق گزارشات دریافت ساندرلند آماده است تا با پیشنهاد 12 میلیون پوندی او را جذب کند.
جاناتان بارنت، مدیر برنامه های پیتر کروچ به روزنامه The News گفت:"فکر کنم پورتس موث مشکلات مالی جدی دارد و هر بازیکنی می تواند این تیم را ترک کند.. باید با باشگاه در مورد فروش پیتر مذاکره کرد. او احساس بدی نسبت به باشگاه ندارد و با آنها رابطه خوبی برقرار کرده است.
"هنوز پیشنهادی از جانب میلان یا باشگاه دیگری دریافت نکرده ایم. او در حال حاضر بازیکن پورتس موث است و در اینجا راضی است اما اگر شرایط به چونه ای باشد که باید باشگاه را تکر کند، مسئله حرفه ای است و چاره ای نیست. اگر پورتس موث پیشنهادی دریافت کرد ما باید آن را بررسی کنیم." _________________ rahim azizi
اين هم جدييترين خبرهاي ايتاليا
---------------------------------------
فرياد اعتراض هواداران میلان در کمپ روسونري
مایکون در اینتر میماند
پاول ندود: یووه اهمیت چندانی برای من ندارد
اینزاگی از حضور فابیانو در میلان استقبال میکند
یوونتوس با فیلیپ ملو قرارداد امضا کرد
لوئیز فابیانو میخواهد برای میلان بازی کند
میلان با " اگوچو انیوو " قرارداد امضا کرد
آمائوری: دیگو "کاکای" یوونتوس خواهد بود
فیورنتینا به دنبال معاوضه ملو با ابوئه
دیگو میلیتو: اینتر بهتر از بارساست _________________ rahim azizi
پاول ندود " شایعه بازگشت به فوتبال با پیراهن اینتر میلان را تکذیب کرد.
این بازیکن 36 ساله فصل گذشته با پیراهن یوونتوس از فوتبال خداحافظی کرد اما یکی از گزینههای کمک مربی بیانکونری در فصل جدید محسوب میشود.
" خوزه مورینیو " سرمربی اینتر نیز گفته بود برای آوردن " ندود " به جوزپه مهآتزا تلاش خواهد کرد اما هافبک اسبق تیم ملی جمهوری چک فعلاً قصد هیچگونه فعالیتی در فوتبال را ندارد.
" ندود " به Gazzetta Sportiva گفت: « من نمیتوانم پیراهن تیمی به جز یوونتوس را به تن کنم. همچنین در نظر ندارم فعلاً در گروه یوونتوس مشغول به کار شوم. »
رئال مادرید ماشالله همین جور این تراکتور داره بازیکن می خره کاکا و کریم بنزما و کریست رونالدو و... سال قبل هم خیلی تو نقل و انتقالات خوب کار کرد امادر حالی که همه فکر می کردند بارسلونا خوب کار نکرده تو نقل و انتقالات هم قهرمان اروپا شد هم اسپانیا کلا بارسلونا بدون خرید بازیکن هم خوب بازی می کنه خیلی از زئال مادرید بهتره امسال هم حالا می بینیم.
به گزارش روزنامه اسپانیایی AS، " فرانک ریبری " تابستان آینده به رئال مادرید خواهد پیوست.
براساس این گزارش " فلورنتینو پرز " رئیس باشگاه رئال مادرید قبلا قرارداد 5 سالهای با این هافبک فرانسوی امضا کرده است و " ریبری " تابستان آینده با قراردادی به ارزش 25 میلیون یورو راهی سانتیاگو برنابئو خواهد شد.
کهکشانیها تابستان امسال نیز به دنبال عقد قرارداد با این هافبک 26 ساله بودند اما " خورخه والدانو " مدیر فنی رئال مادرید اخیراً اعلام کرده از تلاش برای خرید این بازیکن نا امید شدهاند.
" ریبری " به بیلد گفت: « تابستان سختی برای من بود. پر از استرس بود. بعضیاوقات وقتی روزنامهها را میخواندم، عصبانی میشدم. من هرگز از بایرن نخواستم که به من اجازه دهد به تیم دیگری بپیوندم. همه صحبت من این بود که اگر بایرن را ترک کنم، میخواهم به رئال مادرید بپیوندم. »
با اظهارات اخیر " وزلی اشنایدر " به نظر میرسد کار انتقال این هافبک هلندی به اینتر نهایی شده است.
اگرچه هنوز رئال مادرید و اینتر رسماً این انتقال را تایید نکردهاند اما براساس گزارش رسانههای اسپانیایی، این هافبک 25 ساله هلندی با قراردادی با ارزش 15 میلیون پوند از رئال مادرید راهی اینتر میلان خواهد شد.
" اشنایدر " به مارکا گفت: « من به یک تیم فوقالعاده میروم، در این باره شکی وجود ندارد. من در رئال مادرید خوشحالم اما اکنون باید روی تیم جدیدم تمرکز کنم. این درست که در اینجا راضیام، این چیزی است که نمیتوان آن را رد کرد. ترک رئال ناراحت کننده است اما راه دیگری وجود ندارد، زندگی همین است. الان فقط میتوانم بگویم خوشحالم. از یک باشگاه بزرگ به یک باشگاه بزرگ دیگر میروم. »
این هافبک هلندی افزود: « سرمربی از من خواست که در مادرید بمانم اما چیزهایی هست که مردم از آن اطلاعی ندارند. آنها رفتار بدی با من داشتند اما ترجیح میدهم در این باره صحبتی نکنم. من برای بدست آوردن خیلی چیزها به آنجا(اینتر) میروم. زندگی و فوتبال همچنان ادامه دارد. »
به نوشته روزنامه Tz آلمان باشگاه بایرن مونیخ به دنبال به خدمت گرفتن " آرین روبن " هافبک هلندی رئال مادرید است.
بایرن مونیخ رقابتهای این فصل بوندسلیگا را بسیار ضعیف آغاز کرده و برای بازگشت به کورس قهرمانی قصد دارد ترکیب خود را تقویت کند و " روبن " یکی از اصلیترین اهداف آنهاست.
براساس نوشته این روزنامه آلمانی، بایرن در آستانه جذب این هافبک 25 ساله قرار دارد و این انتقال تا چند روز آینده قطعی خواهد شد.
به نظر میرسد بایرن مونیخ برای خرید این هافبک ملیپوش هلندی حاضر به پرداخت 11 میلیون یورو شده است.
سایت رسمی باشگاه رئال مادرید مبنی بر خرید مهاجم سلتاویگو، خوزه لوییس سانمارتین ماتو معروف به خوسلو را بر روی سایت درج کرد.
این مهاجم جوان و اسپانیایی که فصل پیش را در سلتاویگو بازی کرده، نظر سران رئال ماردی به خود جلب کرده بود و امروز موفق شد به این باشگاه اسپانیایی انتقال پیدا کند. جوسلو 19 ساله برای کسب تجربه بیشتر این فصل را هم در باشگاه سلتاویگو می ماند _________________ rahim azizi
مدافع تيم ملي فوتبال هلند به اورتون انگليس ملحق شد.
به نقل از روزنامه ديلي*ميل؛ جاني هيتينگا روز گذشته قرارداد خود را با تيم دوم شهر ليورپول امضا كرد.
اين بازيكن بلندقامت كه تاكنون 48 بازي براي تيم كشورش انجام داده و 6 گل به ثمر رسانده است، با رقمي بالغ بر 6.8 ميليون يورو راضي شد از تيم آتلتيكو مادريد جدا شود و پاي برگه قراردادي 5 ساله با تيمي از ليگ برتر را امضا كند.
براساس اظهارات مدير برنامه*هاي او قرارداد اين بازيكن 25 ساله تا سي*ام ژوئن سال 2014 اعتبار خواهد داشت.
برخي منابع آلماني در مورد وي هفته قبل گزارش كردند ولفسبورگ،* قهرمان فصل قبل بوندس*ليگا، *تمايل زيادي براي جذب وي داشت. _________________ rahim azizi
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید