جوك و چيستان و معما هر كي داره بزاره
رفتن به صفحه : قبلی  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 48, 49, 50  بعدی
استقلال بلو و ایران ساکر -> گفتگوی آزاد

نویسنده: majed پستتاریخ: دوشنبه 25 شهریور 1387 - 02:06    عنوان:  

تکيه بر دوست مکن محرم اسرار کسي نيست ما تجربه کرديم کسي يار کسي نيست

نویسنده: samitopol-blueمحل سکونت: lamerd پستتاریخ: دوشنبه 25 شهریور 1387 - 15:14    عنوان:  

ملا در بالاي منبر گفت : هرکس از زن خود ناراضي است بلند شود. همه ي مردم بلند شدند جز يک نفر. ملا به آن مرد گفت : تو از زن خود راضي هستي؟ آن مرد گفت : نه ... ولي زنم دست و پامو شکسته نمي تونم بلند شم

نویسنده: samitopol-blueمحل سکونت: lamerd پستتاریخ: دوشنبه 25 شهریور 1387 - 15:15    عنوان:  

يک روز ملانصرالدين خرش را در جنگل گم مي کند. موقع گشتن به دنبال آن يک گورخر پيدا مي کند. به آن مي گويد: اي کلک لباس ورزشي پوشيدي تا نشناسمت

نویسنده: samitopol-blueمحل سکونت: lamerd پستتاریخ: دوشنبه 25 شهریور 1387 - 15:16    عنوان:  

يک نفر خودش را به موش مردگي مي زند، گربه مي خوردش

نویسنده: samitopol-blueمحل سکونت: lamerd پستتاریخ: دوشنبه 25 شهریور 1387 - 15:17    عنوان:  

پسري به پدرش گفت:« پدرجان! يادتان هست که مي گفتيد اولين دفعه که ماشين پدرتان را سوار شديد، ماشين را درب و داغان برگردانديد خانه؟»
پدر: «بله پسرم!»
پسر: «باز هم يادتان هست که هميشه مي گوييد تاريخ تکرار مي شود؟»
پدر:« بله پسرم!»
پسر: «خب، امروز بار ديگر تاريخ تکرار شد.»

نویسنده: samitopol-blueمحل سکونت: lamerd پستتاریخ: دوشنبه 25 شهریور 1387 - 15:17    عنوان:  

شخصي ساعتش کار نمي کرد. رفت گشت، برايش کار پيدا کرد

اولي:« چه نقاشي قشنگي! اما معلوم نيست طلوع آفتاب را نشان مي دهد يا غروب آن را.»
دومي:« نگران نباش. من مي دانم غروب آفتاب است. اين نقاش هيچ وقتي زودتر از ۱۲ ظهر از خواب بيدار نمي شود.»

نویسنده: samitopol-blueمحل سکونت: lamerd پستتاریخ: دوشنبه 25 شهریور 1387 - 15:19    عنوان:  

اتوبوس طبق معمول خيلي شلوغ بود. مسافري عصباني به آقاي چاقي که پهلويش ايستاده بود، گفت آقا! ممکن است هل ندهيد!
مرد چاق با اوقات تلخي گفت: هل نمي دهم، دارم نفس مي کشم.

نویسنده: samitopol-blueمحل سکونت: lamerd پستتاریخ: دوشنبه 25 شهریور 1387 - 15:19    عنوان:  

روزي مردي با عينک دودي کنار دريا مي رود و مي گويد: چقدر نوشابه سياه!

اولي:« کتابي را که بهت دادم خواندي؟»
دومي: «بله، آخرش خيلي خوب بود.»
اولي:« اولش چه طور بود؟»
دومي: «هنوز اولش را نخوانده ام.»

نویسنده: rvdمحل سکونت: ايران سر افراز پستتاریخ: دوشنبه 25 شهریور 1387 - 16:41    عنوان:  

يارو موز مي خوره معدش متعجب ميشه

نویسنده: rvdمحل سکونت: ايران سر افراز پستتاریخ: سه‌شنبه 26 شهریور 1387 - 18:02    عنوان:  

ضرب المثل چيني ميگه: اگه از دوران مجردي لذت نميبري ازدواج کن!! اون وقت حتما" از فکــــــــر کردن به دوران مجردي ات لذت ميبري

نویسنده: rvdمحل سکونت: ايران سر افراز پستتاریخ: چهار‌شنبه 27 شهریور 1387 - 16:06    عنوان:  

به يارو ميگن پاشو سحره ميگه بذار بخوابم بعدا بهش زنگ ميزنم

نویسنده: Delia_Redمحل سکونت: Tehran پستتاریخ: چهار‌شنبه 27 شهریور 1387 - 19:10    عنوان:  

چندي پيش جوكي به زبان انگليسي در دنياي نت زاده شد ! كه نكات ارزشمندي را در خصوص سياست هاي رسانه هاي آمريكايي در بر داشت .

ترجمه فارسي جك به شكل زير است :

مردي دارد در پارك مركزي شهر نيويورك قدم ميزند كه ناگهان ميبيند سگي به دختر بچه اي حمله كرده است.

مرد به طرف آنها مي دود و با سگ درگير مي شود .

سرانجام سگ را مي كشد و زندگي دختربچه را نجات مي دهد.

پليسي كه صحنه را ديده بود به سمت آنها مي آيد و مي گويد:

« تو يك قهرماني »

فردا در روزنامه ها مي نويسند :

" يك نيويوركي شجاع ، جان دختر بچه اي را نجات داد "

آن مرد ميگويد :

« اما من نيويوركي نيستم »

پس روزنامه هاي صبح مينويسند :

" آمريكايي شجاع جان دختر بچه اي را نجات داد "

آن مرد دوباره ميگويد :

« اما من آمريكايي نيستم »

« خوب ، پس تو اهل كجا هستي ؟ »

« من ايراني هستم ! »

فرداي آنروز روزنامه ها اينگونه مي نويسند :

« يك تندروي مسلمان ، سگ بي گناه آمريكايي را كشت ! »

نویسنده: fatiمحل سکونت: lamerd پستتاریخ: چهار‌شنبه 27 شهریور 1387 - 21:37    عنوان:  

از زرنگی می پرسن دو دوتا میگه چهارتا برای جایزه بهش چهارتا گردو می دن.
یه روز دیگه ازش می پرسن دو دو تا می گه یه گونی.

استقلال بلو و ایران ساکر -> گفتگوی آزاد

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند

رفتن به صفحه : قبلی  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 48, 49, 50  بعدی
صفحه 45 از 50